جدیدترین مطالب امروز

آموزش تهیه کیک پرتقال و مقاله ای آزاد از یک جم

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : مقاله آزاد

آموزش تهیه کیک پرتقال و مقاله ای آزاد از یک جم

امروز میخواهیم آموزش تهیه کیک پرتقال را در قالب یک مقاله آزاد برای شما عزیزان منتشر کنیم . کیکی با سس مخصوص که یکی از رسپی های معروف ترکیه نیز هست .

بدون هیچ حاشیه به سراغ اصل مطلب میرویم .

مواد لازم برای تهیه ی کیک پرتقال :

1- تخم مرغ ، به میزان : 2 عدد
2- آب پرتقال تازه ، به میزان : نصف لیوان
3- رنده ی پوست پرتقال ، به میزان : 1 عدد
4- شکر ، به میزان : نصف لیوان
5- شیر ، به میزان : نصف لیوان
6- روغن مایع ، به میزان : نصف استکان
7- بکینگ پودر ، به میزان : 1 پاکت
8- وانیل ، به میزان : 1 پاکت
9- آرد ، به میزان تقریبی 2 لیوان

مواد لازم برای تهیه ی سس پرتقال ( سس مخصوص کیک پرتقال ) :

1- شیر ، به میزان : 1 لیوان
2- آب پرتقال ، به میزان : نصف لیوان
3- رنده پوست پرتقال ، به میزان : 1 عدد
4- نشاسته ، به میزان : 1 قاشق
5- شکر ، به میزان : 3.5 قاشق

حال که مواد لازم برای تهیه ی این کیک پرتقال بی نظیر را آماده کردید ، نوبت به طرز تهیه ی آن میرسد .

برای تهیه ی کیک پرتقال با سس مخصوص ، به روش زیر عمل نمایید :

1- ابتدا تخم مرغ ها را در یک کاسه ریخته و روی آنها شکر اضافه کنید و به مدت 3 الی 4 دقیقه با میکسر مخلوط کنید

2- روغن مایع ، شیر ، آب پرتقال ، رنده پوست پرتقال و وانیل را اضافه کنید و به خوبی عملیات مخلوط کردن را ادامه دهید

3- آرد و بکینگ پودر را نیز اضافه کنید و با میکسر به مخلوط کردن همه ی این مواد ادامه دهید

4- کیک قالب مد نظرتان را چرب کنید و به مقدار اندکی درون آن را آرد پاشی نمایید و ماده ی خام کیک پرتقال را درون قالب بریزید

5- در فر 170 درجه از قبل گرم شده ، به مدت 20 دقیقه قرار دهید

6- از فر در آورده ، بگذارید سرد شود و پس از سرد شدن ، در ظرفی که میخواهید کیک پرتقال را درون آن تزئین کنید قرار دهید

حال نوبت به طرز تهیه ی سس مخصوص کیک پرتقال میرسد که بسیار هم راحت است .

برای تهیه ی سس مخصوص کیک پرتقال نیز به روش زیر عمل کنید :

برای این کار بایستی در یک تابه ی متوسط ، شیر ، آب پرتقال ، رنده پوست پرتقال ، شکر و نشاسته را ریخته و به خوبی با هم مخلوط کنید ، سپس در حرارت گذاشته تا به غلظت متوسط برسد .

در انتها وقتی که کیک پرتقال شما به خوبی سرد شد و سس مخصوص این کیک هم آماده شد ، بایستی سس گرم را روی کیک سرد بریزید و به مدت 1 الی 2 ساعت منتظر بمانید ، سپس برش کیک پرتقال را انجام دهید .

به همین راحتی یک رسپی خوشمزه را آماده ی مصرف ساختید .

مرتبط ها

قالب خبری