گیاهان تلخ و فواید مصرف آنها در مقاوم سازی بدن ؟

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : نوامبر 8, 2017
گیاهان تلخ و فواید مصرف آنها در مقاوم سازی بدن ؟

گیاهان تلخ از جمله گیاهانی اند که با داشتن مزه تلخ و ناخوشایند ، ولی غالبا از فواید مصرف بیشتری نسبت به سایر گیاهان برخوردارند ؛ مخصوصا در مقاوم سازی بدن !

گیاهان تلخ دارای فواید درمانی بسیاری می باشند ، گیاهانی مانند بادام ، زردآلو ، نعناع و آویشن از گروه گیاهان تلخ بشمار می روند که مصرف آن ها باعث مقاوم سازی بدن در برابر بیماری ها خواهد شد .

در این مقاله قصد داریم بصورت خیلی خلاصه ، درخصوص گیاهان تلخ و تأثیرات آنها در مقاوم سازی بدن صحبت کنیم .

اغلب محصولات تلخ و الکلی و مشابه آن ، در حالت عادی ممکن است کمی سمی یا زیاد سمی و خنثی کننده باشند .

انواع ذرات ریز بدواً و سپس جانداران بزرگ با این مواد و محصولات ممکن است از بین بروند و گیاهان تلخ مانند هسته زیتون ، بادام ، زردآلو و برگ و پوست گردو ، نعناع و آویشن و اسفند ، هندوانه امیرجهل و کچوله و یا جوزالقی از گیاهان و نیش حیوانات و صفرای آنها و غیره اغلب مسموم کننده ذرات ریز جاندار و یا بزرگترها می باشند و کسانی که بتوانند از آنها بهره گرفته و یا صفرا را در بدن خود تولید کرده و یا آن را از حیوانات به دست آورده و به تدریج خود را در برابر نیش حشرات و حیوانات بزرگتر مقاوم سازند می توانند در مقابل بسیاری از بیماری ها مقاومت نموده و بهبود یافته یا خود را دربرابر انواع ضعف ها و کم توانی مقاوم سازند .

اشخاص ضعیف و سالخورده و ناتوان نمی توانند در بدن خود به خوبی صفرا تهیه نمایند و آن را می توانند از حیوانات و جانداران به دست آورند تا در برابربیماری ها ایمن شوند .

منبع : آفرینش

اشتراک گذاری این مطلب در :