گوشت های ناپز در برابر سرکه تسلیم می شوند

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : ژانویه 13, 2015
گوشت های ناپز در برابر سرکه تسلیم می شوند

بعد از این دیگر مشکلی با گوشت های ناپز نخواهید داشت . تنها کافیست مقداری سرکه و جوش شیرین در خانه داشته باشید تا در طبخ مرغ ، گوشت قرمز و.. از آن بهره ببرید .

امان از گوشت های ناپز ! اگر اهل آشپزی باشید حتما حداقل یک مرتبه در آخرین لحظات پخت غذا متوجه شده اید که گوشت خورشت یا … هنوز کاملا پخته نشده و آماده ی مصرف نیست ؛ در چنین شرایطی احتمالا استفاده از زودپز سریع ترین راه حل است ، اما بشنوید از روش ها و تکنیک های دیگر آشپزی در خصوص گوشت های ناپز …

برای انواع گوشت ها اعم از قرمز و سفید ، در شکل های مختلف مصرف ، سرکه به عنوان مایعی جامع جهت رفع مشکل گوشت های ناپز یا دیرپز معرفی شده است ، تنها تکنیک به کارگیری آن متفاوت است .

درخصوص گوشت های ناپز ( گوشت قرمز ) ، مقداری سرکه و آب گوشت گرم شده را ( به میزان مساوی ) در نظر گرفته و وشت های ناپز را برای حداقل 2 ساعت در آن قرار دهید ، مطمئن باشید با بکارگیری این روش دیگر نیازی به استفاده از زودپز نیست و همچنین نگران صرف ناهار هم نخواهید بود .

اما در برابر استیک و بیفنک ( همچنین نظایر آن ) چطور ؟ قطعا روش کار متفاوت است ؛ دیگر نیازی نیست محلولی ترکیبی تهیه کرده و گوشت های ناپز را درون آن قرار دهید بلکه کافیست مقداری سرکه و روغن را روی استیک یا… بمالید و بگذارید به مدت 2 ساعت در آن وضعیت باقی بماند .

در مورد گوشت خروس چیزی شنیده اید ؟ گوشت خروس را شاید بتوان وسیع ترین گروه از زیر مجموعه های گوشت های ناپز دانست چرا که به طور کلی طبخ آن ها نیازمند زمان طولانی است اما این گفته در مورد مرغ صدق نمی کند ، درواقع مرغ زمانی در گروه گوشت های ناپز قرار می گیرد که پیر باشد ، گوشت یک جوجه هرگز دیر نمی پزد و وقت زیادی را از شما نمی گیرد . در صورتی که مجبور به استفاده از یک مرغ پیر هستید ، قبل از استفاده به مدت چند ساعت آن را در سرکه ی خالی بخیسانید ، علاوه بر پخت سریع ، گوشت مرغ نیز طعم خوشایندی به خود می گیرد .

برای انواع گوشت های ناپز می توانید از مخلوط سرکه و روغن سالاد ( به میزان مساوی ) نیز بهره ببرید اما اگر در حین آشپزی متوجه بروز این مشکل شدید تنها کافیست مقداری جوش شیرین به آب طبخ گوشت اضافه کنید .

اشتراک گذاری این مطلب در :