چند دمنوش پاییزی برای مقابله با ویروس و حساسیت های فصل پاییز

دمنوش پاییزی زعفران ، زنجبیل ، گل گاوزبان و… همگی مواردی هستند که به دلیل خاصیت های درونی ، پادزهر مقابل عوامل حساسیتی و ویروسی محسوب می شوند .
فصل پاییز هم به دلیل تغییرات آب و هوایی بدن انسان را وادار به واکنش های حساسیتی و نظایر آن می کند ، علاوه بر این کوتاه شدن روزها و غروب زودهنگام خورشید همانطور که پیش تر هم به طور مفصل توضیح داده شد از عوامل بروز افسردگی است ؛ هر یک از دمنوش پاییزی های این مقاله به دلیل ترکیبات طبیعی و خواصی که هرکدام به همراه دارند نقطه ی مقابلی در برابر تاثیرات منفی فصل پاییز به شمار می روند ؛ در ادامه با ما باشید…
یادآوری :
طرز تهیه دمنوش به این شکل بود که مقدار آب مورد نظر را روی شعله قرار می دهیم تا به نقطه ی جوش برسد ( به عبارتی قل بزند ) ، سپس آب را از روی شعله برداشته ، محتوای دمنوش مورد نظر را درون آن میریزیم و درپوشی روی آن قرار می دهیم ؛ دمنوش پاییزی ارائه شده در اینجا نیز از این قاعده مستثنی نیست ، در هرصورت از جوشاندن مستقیم باید خودداری شود چراکه جوشاندن شیوه ی تهیه ی جوشانده است .
– دمنوش پاییزی مخصوص از بین بردن کسالت و ایجاد شادابی :
چندپر زعفران را به همراه یک تکه چوب دارچین و سه عدد هل داخل آب جوش ریخته و در آن را بگذارید ، تا ولرم شدن محتوا ( به عبارتی تا دم کشیدن دمنوش پاییزی خود ) صبر کنید ، در پایان پیش از میل کردن کمی گلاب به دمنوشتان اضافه کنید . نوش جان .
– دمنوش پاییزی جهت پیشگیری از سرماخوردگی :
مواد لازم :
زنجبیل تازه ( 2 حلقه )
چای سبز ( 1 قاشق )
آب لیموی تازه ( چند قطره )
طرز تهیه :
زنجبیل و چای سبز را داخل آب جوش ریخته و بعد از سه دقیقه جهت سرو در فنجان میریزیم ؛ پیش از میل کردن چند قطره لیموی تازه به آن اضافه کنید .
– دمنوش پاییزی با خاصیت آرامبخش بودن ، همراه با ترکیبات گرم مخصوص پاییز سرد امسال :
نوع اول
گل گاوزبان ، گشنیز خرد نشده و تازه و چند پر لیموعمانی را به دو دانه هل ( یا دوتکه چوب دارچین ) در یک قوری آب جوش ریخته و تا دمکشیدن آن صبر می کنیم . دمنوش شما آماده است .
نوع دوم
ترکیبات این دمنوش پاییزی جهت آرام کردن اعصاب از این قرار است :
گل گاوزبان +برگ به لیمو + تخم گشنیز + چند پر گل سرخ
دمنوش ها را در هفته دو مرتبه مصرف کنید و از تاثیرات مثبت آن بهره مند شوید .