جدیدترین مطالب امروز

چایوت و اطلاعاتی درخصوص این میوه گلابی شکل !

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : اطلاعات

چایوت و اطلاعاتی درخصوص این میوه گلابی شکل !

چایوت نوعی میوه شبیه به گلابی و کدو تنبل است که در این مقاله قصد داریم درخصوص شکل ظاهری ، طعم و بافت آن اطلاعاتی را بازگو کنیم؛ لطفا ادامه مقاله را دنبال نمایید.

کدو چایوت میوه نوعی درخت استوایی تاک مانند است که اندازه آن گاهی به 15 متر نیز می رسد. این میوه هم خانواده کدو تنبل و کدو سبز می باشد و انواع و اقسام مختلف دارد.

رایج ترین نوع چایوت گونه گلابی شکل آن با رنگ سبز لیمویی است که یک هسته سفید رنگ در مرکز خود دارد.

طعم و مزه چایوت :

کدو چایوت دارای عطر و طعم لطیف و مایل به شیرین است که معمولا ترکیب مزه های سیب شیرین و خیار را برای ما تداعی می کند.

چایوت یک ماده غذایی همه کاره است و طعم ملایم آن با بسیاری از دستورالعمل های غذایی هماهنگ می شود به همین دلیل اغلب در سالادها، دسر، وعده های اصلی یا فرعی مورد استفاده قرار می گیرد.

بافت چایوت :

چایوت پوست نازک و صاف و گوشت سفید خامه ای با بافت ترد تا نشاسته ای دارد که به مرور و با بالغ شدن، آبدار و نرم می شود.

دانه های این میوه خوراکی هستند و معمولا به صورت پخته یا بو داده استفاده می شوند تا بافت ترد شبیه تخمه آفتابگردان داشته باشند.

آیا پوست چایوت خوراکی است ؟

بله! پوست این میوه خوراکی است اما به قدری سفت است که مردم ترجیح می دهند آن را جدا کرده و فقط گوشت داخلش را میل کنند.

توصیه ما این است که قبل از استفاده، پوست چایوت را جدا کنید اما اگر روی خوردن پوست اصرار دارید بهتر است آن را بپزید تا جویدن راحت تر باشد.

برخی افراد هنگام جدا کردن پوست چایوت خام احساس گز گز یا بی حسی ملایمی در پوست خود می کنند که به دلیل شیره این میوه می باشد، برای جلوگیری از این مسئله بهتر است هنگام پوست گرفتن دستکش به دست داشته باشید.

آیا چایوت خام قابل خوردن است ؟

با کدو چایوت می توانید دقیقا مانند هویج، جیکاما (سیب زمینی مکزیکی) یا هر سبزی سالادی دیگر برخورد کنید و آن را به صورت خام و به شکل برش های مکعبی یا رنده شده مصرف کنید.

اگر مدت زیادی از بلوغ چایوت گذشته باشد، خوردن پوست خام آن به دلیل سفت بودن توصیه نمی شود.

منبع : thrivecuisine

مرتبط ها

قالب خبری