پاچه گوسفند و خواصی که این ماده غذایی دارد ؟
کله پاچه از جمله غذاهایی است که برخی افراد آن را به شدت دوست دارند و عده ای دیگر از آن متنفرند ! با این حال شاید بد نباشد با خواص قسمتی از این غذا ، یعنی پاچه گوسفند آشنا شوید .
محمد عسکر فراشاه ، متخصص طب ایرانی ، درباره خواص پاچه گوسفند اظهار کرد : پاچه گوسفند لزج و دیرهضم است ولی گفته می شود پس از هضم ، غذای صالح به بدن می رساند .
مهم ترین خاصیت پاچه گوسفند : رفع گرفتگی صدا و سرفه های خشک
افراد با گرفتگی صدا و سرفه خشک و مبتلایان به بواسیر در صورتی که هاضمه خوبی داشته باشند ، از مصرف پاچه پخته شده بهره می برند ، مصلح پاچه ، سرکه و عسل و پختن آن با کرفس و دارچین است .
مصلح : هر غذایی در طب سنتی دارای یک یا چند مصلح می باشد . منظور از مصلح یعنی یک نوعی ماده ی غذایی یا گیاه دارویی که مصرف آن به همراه غذاهای مورد نظر . در اصلاح عوارض جانبی احتمالی آن غذا موثر خواهد بود و هضم غذا را بهتر خواهد کرد وخواص و فواید غذا و جذب غذا را در بدن و ارگانهای مربوط مضاعف خواهد کرد .
افرادی که قدرت حسی آنها افزایش یافته و صداها یا بوهای کم ، آزارشان می دهد (حواسشان حساس تر از معمول شده است ) ، با مصرف پاچه مشکلشان بهبود می یابد .
خواص پاچه گوسفند را بهتر بشناسید :
بیماران قلبی و دیابتی حتی الامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود حذف کنند . افراد با اوره و اسید اوریک بالا همچنین مبتلایان به نقرس ، بیماران قلبی و دیابتی حتی الامکان کله پاچه را از برنامه غذایی خود به دلیل داشتن چربی و پروتئین بالا حذف کنند . افراد سالم ، جوانان و کودکان در صورت مصرف کله پاچه حتما ورزش و فعالیت بدنی را در برنامه روزانه خود بگنجانند .
منبع : شفا آنلاین