نگاهی گذرا به دلایل شکنندگی ناخن و درمان آن

ناخن هایتان را دوست دارید؟ ناخن های شما زیاد میشکنند؟ اگر جواب این سؤالهایی که پرسیدیم مثبت است پس برای درمان این مشکل راهکاری که بیان میکنیم را امتحان کنید.
اغلب در میان بانوان که معمولا دارای ناخن های بلندی میباشند و ناخن های خود را خیلی دوست دارند ، شکنندگی ناخن شاید یک مشکل اساسی برای آنها به حساب آید که راه درمان آنرا مهم میشمارند.
در نگاهی گذرا به دلایل شکنندگی ناخن و برخی از راههای درمانی آن اشاره خواهیم کرد تا شاید بتوانید این مشکل را تا حدودی برطرف سازید. فقط قبل از بیان این عوامل بهتر است این باور را که برخی معتقدند شکنندگی ناخن به دلیل کمبود کلسیم هست را اصلاح کنیم ، زیرا معمولا این اتفاق با کمبود کلسیم ارتباطی ندارد.
شکنندگی ناخن ها چه عواملی میتواند داشته باشد؟
1- استفاده مداوم از آب : باعث میشود ناخن ها بیش از حد قابلیت شکنندگی به خود بگیرند.
2- مواجهه با مواد شیمیایی مانند پاک کننده های لاک ناخن : همانطور که میدانید در صورت استفاده از این مواد ، استحکام ناخن ها به مرور کم شده و در نتیجه شکننده تر خواهند شد.
3- کم کاری تیرویید : که یکی دیگر از عوامل ایجاد این مشکل میباشد.
4-ایسکمی انگشتان : ایسکمی در اصطلاح پزشکی به کم رسیدن خون، به اندام یا ناحیه ای از بدن گفته می شود که این امر باعث کمبود اکسیژن و مواد مغذی به بخش هایی از بدن خواهد شد و هنگامی که این مشکل برای انگشتان به وجود بیاید باعث کم رسیدن خون به انگشتها شده که موجب شکنندگی ناخن میشود.
5- کمبود آهن و ویتا مین ها : باعث خشک شدن بیش از حد ناخن خواهد شد که به دنبال آن شکنندگی را در پی دارد.
ضمنا این نکته را هم بایستی بدانید که به غیر از موارد بالا که از علل این مشکل بودند ، شکنندگی ناخن ها ارتباط مستقیمی با افزایش سن دارد. ( پس هر چه سن بالاتر رود احتمال شکنندگی ناخن نیز بیشتر خواهد شد )
برخی از راههای درمانی شکنندگی ناخن :
1- اجتناب از شستشوی فراوان
2- پوشیدن دستکش پلاستیکی با لایه زیر کتانی برای مشاغل و کار های مرتبط با آب
3- ماساژ وازلین چندین بار در روز