نان بنفش چگونه با فشار خون مبارزه می کند ؟

نان ماده ایست که در وعده های غذایی کاربرد بسیار زیادی دارد و در سراسر جهان به شکل های مختلف پخت می شود . در ادامه ، نان بنفش ، نوع متفاوتی از نان را به شما معرفی می کنیم .
نان همیشه بعنوان عامل چاق کننده به شمار میرفته و افرادی که در رژیم غذایی هستند به شدت از آن پرهیز میکنند ولی ظاهراً این نان با ظاهر عجیب و غریب قرار است نگاه ما را به مواد غذایی ضروری برای همیشه عوض کند. در حالیکه نان را عامل فشارخون و ایجاد چربی شکمی میدانند ، محققی سنگاپوری راه حلی برای آن دارد . او نانی ابداع کرده که بافت و طعم نان طبیعی را داشته ولی به رنگ بنفش است.
نان بنفش برای مبارزه با فشارخون و ایجاد چربی
پرفسور ژو ویبیایو از دانشگاه ملی سنگاپور، به دنبال یافتن راهی برای تغییر فرمول نان با حفظ طعم فوقالعاده و بافت مخصوص آن در نهایت این نان بنفش را تولید کرده که کاملاً از عناصر طبیعی تشکیل شده است. او با استخراج آنتوسیانین که ماده رنگی طبیعی موجود در موادغذایی مثل انگور و ذغالاخته یافت ، کارش را شروع کرد. سپس این ماده را به خمیر نان تزریق کرده و از ماده حاصل این نان بنفش که برای سلامتی انسان مفید است را پخت.
نان بنفش حاصل ۸۰ درصد از کیفیت آنتوسیانین را حفظ کرده که این ماده هضم نان را تا ۲۰ درصد آسانتر میکند. مشکل نان سفید ، هضم سریع آن است که به سرعت قند حاصله به جریان خون وارد میشود که نان بنفش این مشکل را ندارد.
منبع : تکناز