جدیدترین مطالب امروز

مهارت های مدیریتی به منظور بهبود شرایط و تکمیل تعامل

تهیه کننده : بخش آموزش

تهیه شده برای بخش : کارگاه کار آفرینی

مهارت های مدیریتی به منظور بهبود شرایط و تکمیل تعامل

شاید با شنیدن مهارت های مدیریتی فکر کنید قرار است یک لباس رسمی به تن کنید و نیروی مورد نیازتان را استخدام کنید ! خیر ، اتفاقا مقصود داخل گود بودن است .

شما با شناخت مهارت های مدیریتی بهتر می توانید اهداف خودتان و یا تیم احتمالی خود را در مسیر مورد نظر به پیش ببرید . سر در نیاوردن از درصد سود و زیان ، نداشتن دانش کافی جهت تولید – خرید – فروش – توزیع – حسابداری و… تماما مواردی هستند که در مهارت های مدیریتی از بین می روند و نباید معنای وجودی پیدا کنند .

شما در مهارت های مدیریتی با مباحثی نظیر مدیریت فنی ( مدیریت تولید – انبارداری – خرید – فروش – توزیع ) ، مدیریت منابع انسانی ، مدیریت راهبردی ، مدیریت زمان ، مدیریت خطرپذری ، مدیریت مالی و حسابداری و تامین هزینه ، مدیریت توسعه ، مدیریت بازاریابی و شناخت بازار ( که نیازمند تحقیق در خصوص بازار و رقبا ، مهارت در قیمت گذاری و نظایر این است ) آشنا می شوید .

مقاله ی پیشین در قالب تمرین ، ذهن شما را تا حدودی با یکسری از مهارت های مدیریتی درگیر کرد ؛ در مهارت های مدیریتی شما ورود به بازار کسب و کار ( کارآفرینی ) را به طور ملموس تری احساس می کنید ، چرا که باید توجیهات منطقی برای طرح کسب و کار خود ارائه دهید و همین دلایل نیازمند شناخت دقیق بازار در خصوص حرفه ی مورد نظر و رفع ابهامات احتمالی پیرامون آن می باشد .

مهارت های مدیریتی را قصد داریم با تمرین و به صورت عملی معرفی کنیم بنابراین به سوالات زیر پاسخ دهید :

1 . روال تولید شما به چه شکل باید عمل کند ؟ ( سیر خط تولید را شرح دهید )

2 . چه شرایطی برای نگهداری محصول باید محیا باشد ؟ ( شرایط محیطی لازم جهت سالم ماندن تولیدات )

3 . مصالح اولیه کار خود را چگونه و از کجا باید تهیه کنید ؟ ( اهمیت پایین ترین هزینه ی ایجاد شده و جنس کالا و… را در نظر بگیرید )

4 . بازار مورد نظر شما جهت ارائه محصول کدام است ؟ پیش بینی می کنید چه حجم از کالا در هر نوبت توزیع به فروش برسد ؟

شما با پاسخگویی به موارد فوق ، نمای واضح تری از مدیریت فنی که یکی از شاخه های مهارت های مدیریتی است بدست خواهید آورد ؛ مدیریت فنی از شما می خواهد در خصوص انجام فعالیت هایی نظیر تولید، انبارداری، خرید و فروش و توزیع محصول اطلاعات کافی را بدست آورید ، زیرا به عنوان شخصی که مدیریت یک کسب و کار را برعهده گرفته است ناآگاهی از این موارد امری طنزآمیز به نظر می رسد .

از آنجایی که پاسخگویی به 4 سوال مطرح شده نیازمند سنجش بسیاری از جوانب و حتی دقیق شدن بر گوشه هایی از بازار کسب و کار است ، قصد نداریم تمام تمرین های عملی مهارت های مدیریتی را در این شماره به اتمام برسانیم ؛ در نتیجه مورد دوم و آخر را از مجموعه مهارت های مدیرتی با هم بررسی می کنیم : ” مدیریت خطرپذیری ”

5 . اگر به هر دلیل قانونی ای ( اعم از غفلت از قوانین حاکم بر نوع حرفه ، قراردادهای تنظیم شده بین شما و شخص ثانویه ی کار و مشکلاتی از این قبیل ) اختلالی در کسب و کار شما بوجود بیاید چه راه حلی به ذهن شما می رسد ؟ آیا آمادگی چنین وقایعی را دارید ؟

6 . در صورت مواجه شدن با رکود در نوع کسب و کار چه راهکارهایی برای گریز از شرایط و تغییر جو به ذهنتان می رسد ؟

7 . درصورتی که نیروی انسانی مورد نیاز را به یکباره و بدون آگاهی قبلی از دست بدهید ، سریع ترین راه جایگزینی نیروی کافی و ماهر چیست ؟

مدیریت خطرپذیری از مهم ترین شاخه های مهارت های مدیریتی است ؛ سوال های مطرح شده و نوع مشکلات پیش رو نامحدود و تعیین نشده است ؛ شما باید توانایی مقابله با پیشامدهای احتمالی و بازگشت به حالت تعادل را داشته باشید ، چیزی که مدیریت خطرپذیری نام گرفته است .

تا اینجا با مهارت های مدیریتی آشنا شده و در قالب سوال و بیان ذهنیات جوانب دو مورد از مهارت های مدیریتی را سنجیدیم ؛ در مقاله ی بعد تماما به تمرین خواهیم پرداخت و یکسری سوال های تکمیلی جهت شناسایی و ارزیابی فرصت در بازار شغلی مورد نظر عنوان خواهیم کرد .

مرتبط ها

قالب خبری