جدیدترین مطالب امروز

مقدار اضافی جرم گوش خود به خود خارج می شود

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : نکته ها

مقدار اضافی جرم گوش خود به خود خارج می شود

برای پاک کردن جرم گوش نیازی به گوش پاک کن و… نیست چرا که خود به خود به سمت خارجی گوش حرکت می کند ، در صورت خارش زیاد نیز می توان به پزشک مراجعه کرد .

پاک کردن جرم گوش از جمله مواردی است که شاید اکثر ما با آن مشکل داشته باشیم ؛ جرم گوش که ماده ای چرب و چسبنده است و عمدتا به رنگ زرد می باشد با پیشگیری از بروز ناراحتی های عفونتی نظیر قارچ ، رشد باکتری ها و… وظیفه ی حفاظت از گوش را برعهده دارند . برای خارج کردن جرم گوش نیاز به هیچ تلاش بیهوده ای نیست ، وقتی جرم گوش تولید می شود ، اندک اندک به سمت بیرون حرکت می کند و برای خارج کردن آن و تمیز کردن گوش احتیاج به هیچ ابزار خارجی نظیر گوش پاک کن و… نیست ، در مواردی که جرم گوش دردسرساز می شود و ایجاد خارش و کم شنوایی و گاهی درد می کند ، لازم است به پزشک مراجعه کرده تا با شستشو، جرم گوش را خارج کند .

در هنگام استحمام برای اینکه آب به درون گوش شما وارد نشود و زمینه ساز عفونت های احتمالی نگردد می توانید دو تکه پنبه را به صورت گرد در آورده ، یک سر آن را به وازلین آغشته کنید ، سپس سمته چرب شده را داخل گوش گذاشته تا از ورود آب به گوش جلوگیری کند ؛ بعد از استحمام سطح بیرونی گوش را با یک پارچه ی نخی تمیز می توانید پاک کنید ، برای پاک کردن مجرای داخلی گوش تنها از انگشت دستتان استفاده کنید ، استفاده از انگشتان محدودیتی طبیعی را برای حفاظت از درون گوش فراهم می کند ( فرستادن اشیاء دیگر به درون گوش کاری خطرناک و غیر بهداشتی است ) .

چرا نباید گوش را دستکاری کنید ؟

وقتی شما جسمی خارجی را وارد گوش می کنید حتی اگر درد هم احساس نکنید امکان دارد خراش های بسیار ریزی در داخل گوش ایجاد کنید که همین خراش ها موجب عفونت و قارچ می شود ؛ چون نشانه های اولیه ی قارچ خارش و… است ممکن است شما را تحریک کند که بیشتر جسم خارجی ( گوش پاک کن ) را به داخل گوش وارد کنید ، نتیجه ی این امر پارگی پرده گوش و… می تواند باشد . از علائمی که می توان به این نتیجه رسید که پرده ی گوش پاره شده است ، خارج شدن اندکی خون از گوش و درد می باشد ، همچنین اگر هوای دهان را به گوش ها بفرستید از راه گوش خارج می شود !

راهکار های گوناگونی برای پاکسازی جرم گوش ارائه شده ، از جمله تهیه ی محلول شستشو دهنده گوش ، استفاده از لیف و آب ولرم و صابون و… اما همانطور که اشاره کردیم پاکسازی داخل گوش احتیاجی نیست و حتی در صورت احساس نیاز باید به پزشک مراجعه شود ، سطح بیرونی را نیز با یک پارچه نخی نمناک می توان تمیز کرد .

مرتبط ها

قالب خبری