مصرف پیاز قرمز و ارتباط آن با کاهش ابتلا به سرطان ؟
طبق تحقیقات صورت گرفته مشخص شده است که مصرف پیاز قرمز میتواند راه حل مؤثری در کاهش ابتلا به سرطان باشد ؛ در ادامه شما را با جزئیات این یافته ها آشنا میسازیم .
مصرف پیاز باعث تقویت سیستم ایمنی بدن و از بین بردن میکروب های دستگاه گوارش می شود اما شاید جالب باشد بدانید در یک تحقیق جدید مشخص شده است مصرف پیاز قرمز باعث کاهش بروز سرطان می شود .
پژوهش دانشگاه اوهایو آمریکا حاکیست که پیاز قرمز دارای ترکیبات شیمیایی ضد سرطانی است که به ویژه می توانند به نابودی سرطان روده بزرگ و سینه کمک کنند .
پژوهش محققان دانشگاه اوهایو نشان می دهد که پیاز در بر دارنده ی ماده ضد سرطان کرسیتین است ؛ این پژوهش همچنین حاکیست که پیاز قرمز حاوی مقدار زیادی آنتوسیانین است که در شمار زیادی از میوه ها ، سبزی ها و گل ها وجود دارد .
پژوهش همچنین تصریح کرد که ترکیبات پیاز قرمز ارتباط بین سلول های سرطانی را از بین برده و مانع رشد آن می شود . نتایج این پژوهش حاکیست که پیاز قرمز ، برای نابودسازی سلول های سرطانی به خصوص سرطان سینه بسیار عالی است .
محققان ، همچنین ، افزودند که ترکیبات پیاز قرمز ، روند مرگ طبیعی سلول های سرطانی را فعال می کند . این تیم پژوهشی اعلام کرد که طرح آتی آنان ، آزمایش استفاده از پیاز قرمز در زمینه مبارزه با سرطان های انسانی است .
گزارش سازمان بهداشت جهانی حاکیست که سرطان عامل ۱۳ درصد مرگ و میر سالانه در جهان است . این سازمان اعلام کرده است که انواع سرطان های ریه ، معده ، کبد ، روده بزرگ ، سینه و دهانه رحم عامل عمده مرگ و میر سالانه هستند .
منبع : هوادار