مصرف هات داگ چه پیامدهای منفی برای افراد دارد ؟

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : جولای 28, 2016
مصرف هات داگ چه پیامدهای منفی برای افراد دارد ؟

عوارض مصرف هات داگ چیست ؟ مواد تشکیل دهنده ی این ماده ی خوراکی از چه چیزهاییست ؟ هات داگ غذایی که ارزش تغذیه ای آن زیر صفر است را بیشتر بشناسید !!!

هات داگ که هر در تابستان بیش از هفت میلیارد از آن به فروش می‌رسد، غذایی لذیذ و محبوب و شماره‌ یک امریکایی‌ها محسوب می‌شود.
وقتی هات داگ در قرن نوزدهم توسط مهاجران آلمانی به امریکایی‌ها معرفی شد، خیابان‌های این کشور را تسخیر کرد. این غذای محبوب به سرعت جایگاهی برجسته برای خود پیدا کرد و به بخش اصلی فرهنگ غذایی مردم امریکا تبدیل شد.

وقتی به مواد تشکیل‌دهنده‌ی هات داگ و نحوه‌ی ساخت آن نگاه می‌کنید، احتمالا با تعجب در می‌یابید چه خطراتی برای سلامتی آدم‌ها در پسِ این غذای فوق‌العاده محبوب پنهان شده است.

سوسیس‌ها خوراکی‌های فراوری‌شده‌ای هستند که هیچ ارزش غذایی ندارند. هیچ چیز طبیعی در ساختارشان وجود ندارد و کارخانه‌ها این خوراکی‌ها را به رباتیک‌ترین شکل ممکن تولید می‌کنند؛ به طوری که این کارخانه‌ها به شکل حیرت‌آوری 300 هزار هات‌داگ در ساعت تولید می‌کنند.

ترکیب سنتی هات‌داگ متشکل از گوشت خوک، گاو، و مرغ بوده است. در ساخت هات داگ از باقی‌مانده‌های برش‌های استیک یا تکه‌های خوک و اضافات قابل خوردن در کشتارگاه‌ها استفاده می‌شود. این اضافات شامل بافت چربی، پوست، سر و پاهای حیوان است.

این اضافات کاملا خرد و با یکدیگر مخلوط و به یک خمیر سفت تبدیل می‌شوند.
برای آن‌که سوسیس خوشمزه شود، افزودنی‌های بسیاری به این خمیر اضافه می‌کنند؛ این افزودنی‌ها شامل مقدار زیادی نمک، شربت ذرت، مونوسدیم گلوتامات (MSG)، نیترات، و مواد شیمیایی دیگر می‌شود.

نوع این مواد طعم‌دهنده بستگی به این دارد که هات‌داگ‌ها در چه مناطقی به فروش می‌رسند؛ زیرا آدم‌ها در مناطق مختلف ذائقه‌ها و سلیقه‌ّهای مختلفی دارند.
وزارت کشاورزی ایالات متحده تولیدکنندگان را ملزم به درج فهرست کامل مواد طعم‌دهنده بر روی برچسب سوسیس‌ها نکرده است، بنابراین خودتان می‌توانید بقیه‌ی ماجرا را حدس بزنید.

طعم‌دهنده‌ها شامل مواد وحشتناکی نظیر مونوسدیم گلوتامات و کارمین است – کارمین رنگی است که از جوشاندن پوسته‌ی یک نوع سوسک کوچک در آمونیاک یا کربنات سدیم به‌دست می‌آید.

هات‌داگ می‌تواند باعث سرطان شود

نیترات و نیتریت مواد مشکل‌ساز دیگری در فهرست افزودنی‌های مورد استفاده در تولید هات‌داگ هستند. این مواد در گرمای شدید با آمین‌های موجود در گوشت فراوری‌شده ترکیب می‌شوند و نیتروزامین تولید می‌کنند. ( نیتروزامین ماده‌ا‌ی است که می‌تواند موجب سرطان شود – به ویژه سرطان روده‌ی بزرگ، مثانه، معده، و لوزالمعده. )

بر اساس موسسه‌ی امریکایی تحقیقات سرطان، مصرف روزانه یک هات داگ خطر ابتلا به سرطان روده‌ی بزرگ را ۲۱ درصد افزایش می‌دهد. حتی هات داگ های ارگانیک هم حاوی نیتریت هستند، و حتی گاهی میزان نیتریت هات داگ های ارگانیک بسیار بیش‌تر از هات داگ های معمولی است.

درون هات‌داگ‌ها چیزهایی عجیب‌وغریب‌تر نیز پیدا می‌شود !!!

گاهی اوقات اجسام خارجی نیز در این خوراکی محبوب پیدا شده است. طبق گزارش‌ها چیزهایی نظیر چسب زخم، خرده شیشه، تیغ صورت‌تراشی، قطعات فلزی، کِرم و حشره، پای موش، و غیره در هات داگ ها دیده شده‌اند.

سرعت تولید می‌تواند باعث شود هرگونه آلاینده‌ای بدون توجه مسئولان ناظر وارد محصول نهایی شوند، از این رو ممکن است با هر شگفتی عجیب‌وغریبی در هات‌داگ‌ها روبه‌رو شوید.

منبع : بازده

اشتراک گذاری این مطلب در :