مسائل مالی که مانع ازدواج می شوند از این قرارند
در دوره ای از زمان قرار گرفته ایم که حرف در مورد سبک گرفتن مسائل مالی ازدواج نشانگر فکری بسته و یا در حالت خوشبینانه تنها یک شعار به حساب می آید .
از جمله مسائل مالی که خواسته یا ناخواسته در جلسات خواستگاری بیان می شود بحث مهریه ، درآمد ماهیانه و… است ، به دنبال آن جهاز سنگینی است که تدارک داده می شود اما آیا این موارد موانع اصلی ازدواج هستند یا مواردی مانند خانه های مجردی ، آزادی های بیش از حد و… نیز در میان نقش دارند ؟ بدون شک این موارد بدون تاثیر نخواهند بود اما نقشی که مسائل مالی در حیطه ی ازدواج دارد به مراتب پررنگ تر از هر گزینه ی دیگری است .
از رسومی که در گذشته به آن اهمیت می دانند حضور بزرگان فامیل در مراسم خواستگاری و رفت و آمد های پیش از ازدواج بین خانواده ها بود که شاید امروزه کمرنگ تر شده باشد ، مزیت این رفت و آمد ها توجه به موارد مختلف از دیدگاه های متفاوت بوده و استفاده از تجربیات تمام افراد ، شاید مسائل مالی برای شخصی در یک لحظه چنان اهمیت بالایی پیدا کند که موارد مثبت را نبیند و برای دیدن آن ها نیاز به یادآوری و تذکر داشته باشد و یا بالعکس چنان احساسی تصمیم بگیرد که حد معقول مسائل مالی و بخش درآمدی را فراموش کند و برای تصمیم گیری بهتر به تجربه و شناخت بزرگ تر ها نیاز داشته باشد .
وقتی تمام موارد خوب باشد یا در حد قبولی واقع گردد ( از جمله هم کفو بودن و… ) مراسم را بر سر مواردی نظیر مهریه یا مسائل مالی دیگر بهم نمی زنند .
در این جا به یک مورد اشاره می شود : ” نگرانی شرک آلود ” که در مورد مواردی صدق می کند که با وجود ایمان زبانی به خداوند در عمل نشانه ای از اعتقاد به قدرت او در رفتار و تصمیم های ما نمودار نباشد ، دیده یا شنیده نشده شخصی با ازدواج کردن در مسائل مالی به تنگدستی بر بخورد بلکه تنها گشایش بوده که با ازدواج و همچنین تولد هر فرزند در زندگی خود شاهد بود ؛ مگر اشخاصی که با بلندپروازی و چشم و همچشمی موقعیت های خوب زندگی را به سیاه ترین لحظات تبدیل کرده اند و یا از ابتدا شغلی نداشته اند و خواهان راحت طلبی بوده اند .
مسائل مالی را جدی بگیرید تا اندازه ای که برای شروع یک زندگی مناسب و لازم است ، با سختگیری در امر ازدواج بر سر مسائل مالی تنها این امر سفارش شده به تاخیر افتاده و لذتی که در سنین پایین دارد را نخواهد داشت .