لیمو عمانی و نکاتی که درخصوص این ماده خوراکی وجود دارد
یکی از طعم دهنده های معروف خوراکی ، لیمو عمانی می باشد که اتفاقا دارای خواص متعددی نیز هست ! میخواهیم در این مقاله ، به این ماده خوراکی میپردازیم .
لیمو عمانی یکی از طعم دهنده ها و مصلح های مواد غذایی است که معمولا به خورشت ها اضافه می شود و به این ترتیب در هضم غذا و مواد مغذی بدن کمک میکند .
لیمو عمانی همانند یک اسفنج عمل می کند و مواد مضر غذا را به خود جذب می کند ، برخی افراد عادت دارند لیمو عمانی موجود در خورشت ها را می خورند ؛ با این وجود آیا خوردن آن مضراتی برای بدن به همراه ندارد ؟!
حمزه سام دلیری با اشاره به فواید لیمو عمانی تصریح کرد : لیمو عمانی بیشترین موادی که جذب می کند ، چربیها و اسیدهای چرب است ، به همین علت توصیه می کنیم از مصرف لیمو عمانی داخل خورشها و برخی از عذاها به خصوص غذاهای چرب همانند قرمه سبزی ، قیمه و آبگوشت به خصوص گروهایی که مبتلا به چاقی و چربی خون هستند پرهیز شود ؛ چراکه مصرف این لیمو عمانی ها باعث افزایش چربی خون و بیماریهایی از این دست خواهد شد .
سام دلیری درباره نحوه استفاده از این طعم دهنده یادآور شد : توصیه می شود این ماده در مراحل پایانی طبخ به غذا افزوده شود چراکه با این کار اثر گذاری بهتری خواهد داشت و نکته دیگر آنکه به هیچ وجه به صورت پودر استفاده نشود چراکه در این صورت تاثیرهای گفته شده را نخواهد داشت .
منبع : Yjc