لوبیا سبز و مواجهه با دنیایی از خاصیت های گوناگون
یکی از منابع خوب ویتامین C ، لوبیا سبز است . این ماده ی غذایی با ارزش ، خاصیت های گوناگونی دارد که در ادامه به مهمترین آنها اشاره خواهیم کرد .
1- لوبیا سبز خطر ابتلا به سرطان را کاهش می دهد
لوبیا سبز به طور سخاوتمندانه ای حاوی رنگدانه ی آنتی اکسیدانی به نام فلاوونوئیدها است . فلاوونوئیدها برای بدن ما بسیار مفیدند . نتایج پژوهش هایی که در دانشگاه Deakin استرالیا انجام شده نشان می دهد ترکیبات فلاوونوئیدی رشد سلول های سرطانی سینه و روده ها را کاهش می دهد.
2- لوبیا سبز دوست مفصل های شماست
افزایش یک فنجان لوبیا سبز به سالادهای مورد علاقه تان باعث می شود که میزان پتاسیم دریافتی تان به میزان ۱۹ درصد افزایش پیدا کند . واقعیت این است که بین آرتروز دست ها و زانوها و میزان کم پتاسیم خون ارتباط زیادی وجود دارد.
3- لوبیا سبز حاوی فیبرهایی است که قلبتان را نجات می دهد
فیبرهای حلّال موجود در لوبیا سبز باعث می شود که میزان کلسترول بد خون (LDL) کاهش یابد . علاوه بر این ، متخصصان حوزهی تغذیه معتقدند که این فیبرها باعث کاهش التهاب و فشار خون می شوند . برای همین قلب را در سلامت نگه می دارند . یک فنجان لوبیا سبز ۱۲ درصد نیاز روزانه ی ما به فیبرهای غذایی را تأمین می کند .
4- لوبیا سبز استحکام استخوان ها را بالا می برد
نتایج پژوهش ها نشان می دهد که لوبیا سبز حاوی سیلیسیوم است که تراکم استخوانی زنان (غیر یائسه) و مردها را افزایش می دهد . در واقع لوبیا سبز استحکام استخوان ها را بالا می برد . نتایج پژوهشی که در موسسه ی Rayne Institute انگلستان انجام شد نشان می دهد که بدن سیلیسیوم موجود در لوبیا سبز را بهتر از سیلیسیوم موجود در مواد غذایی دیگر جذب می کند. در نتیجه این ماده در خدمت نیازهای بدن قرار می گیرد به ویژه این که استحکام استخوان ها را بالا می برد.
5- لوبیا سبز میزان جذب آهن را بالا می برد
ویتامین C آنتی اکسیدانی بسیار قوی است که به جذب آهن کمک می کند و در ساخت کلاژن تأثیر می گذارد . یک فنجان لوبیا سبزی که به غذاهایتان اضافه می کنید باعث می شود ۱۹ درصد از نیاز روزانه تان به ویتامین C تأمین شود . زمانی که ویتامین c بدنتان بالا رود آهنی که مصرف می کنید بهتر جذب بدنتان می شود . به این ترتیب خطر کمبود آهن و کم خونی از شما دور می شود.
منبع : دکترسلام