لاته زردچوبه چیست و چگونه می توان آن را تهیه کرد ؟

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : نوامبر 26, 2018
لاته زردچوبه چیست و چگونه می توان آن را تهیه کرد ؟

در این مقاله به معرفی نوعی نوشیدنی پرخاصیت تحت عنوان لاته زردچوبه خواهیم پرداخت و روش تهیه آن را بیان خواهیم کرد ؛ لطفا همراه ما باشید .

لاته زردچوبه چیست ؟
آیا با این نوع نوشیدنی آشنایی دارید ؟

اگر بدانید که لاته زردچوبه چقدر برای سلامتی تان فایده دارد هرگز آن را ترک نخواهید کرد. شاید اولین سوالی که ذهنتان را مشغول کرده است این باشد که لاته زردچوبه چیست ؟ آیا یک دسر یا غذا است ؟ خیر ، لاته در اصل به معنی شیر است و لاته زردچوبه یعنی شیر زردچوبه . مثل شیر بادام که فوایدی برای بدن دارد شیر زردچوبه نیز برای سلامتی معجزه آسا است.

فواید لاته زردچوبه :

زردچوبه یک ریشه ضد التهاب و قدرتمند است و در چند ماه اخیر من به شخصه سعی کرده ‌ام تا روزانه مقداری از آن را بخورم تا به بهبود طبیعی جراحت مچ دستم کمک کند. این دستور العمل لاته زردچوبه باعث می‌ شود تا زردچوبه را به طرزی آسان و خوشمزه به رژیم غذایی خود بیفزایید. زردچوبه برای قرن‌ ها در طب سنتی و پزشکی سنتی چینی برای درمان تعدادی از بیماری ها استفاده شده ‌است و دانشمندان بر این باورند که یکی از دلایل قدرتمند بودن زردچوبه این است که این ماده حاوی کورکومین است.

بیش ‌ترین فایده ای که متخصصان شاهد آن بوده‌ اند توانایی زرد چوبه در مبارزه با التهاب است. اگر از هرگونه جراحت رنج می برید، زرد چوبه می ‌تواند به کاهش التهاب کمک کند.

این دستور غذایی شبیه شیر طلایی است و به صورت یخ زده، به همراه مقداری عسل، آب نارگیل و دارچین سرو می ‌شود. روغن نارگیل در این نوشیدنی ضروری است، چون این ماده ای است که به بدن شما کمک می‌ کند تا همه مواد مفید زردچوبه را جذب کنید. بنابراین از این ترکیبات صرف ‌نظر نکنید. من روغن نارگیل را اغلب در رژیم غذایی خود قرار می‌ دهم چون اثری ضد التهابی بر روی بدن دارد و می ‌تواند به کاهش وزن نیز کمک کند.

انتخاب بهترین مواد اولیه برای تهیه لاته زردچوبه :

من دوست دارم از آب نارگیل خام ارگانیک استفاده کنم – که اغلب صورتی است.
شیر آجیلی (بادام، نارگیل و غیره) را انتخاب کنید که به صورت ارگانیک و بدون قند یا افزودنی ‌های اضافی باشد. بهترین کار این است که خودتان آن را درست کنید.
شما می ‌توانید ریشه تازه زرد چوبه را در بخش تولید فروشگاه‌ های مواد غذایی طبیعی پیدا کنید ( برخی از فروشگاه ‌های معمولی نیز آن را دارند )

دارچین اختیاری است ، اما من واقعا آن را توصیه می‌ کنم !

اگر نمی‌ توانید ریه تازه زرد چوبه را تهیه کنید ، از پودر زرد چوبه موجود در آشپزخانه استفاده کنید. به خاطر داشته باشید که بیشتر ادویه ها اگر ارگانیک نباشند، با آفت‌کش‌ های سنتی رشد می‌ کنند. برای بدست آوردن تمام مزایای التیام بخش آن، بسیار مهم است که تنها از دارچین و زردچوبه با کیفیت بالا و ساخته شده در کارخانه های معتبر که به آن اعتماد دارید، استفاده کنید.

شما می‌توانید این لاته زردچوبه را در سه مرحله ساده درست کنید !

دو فنجان شیر نارگیل یا شیر بادام را در یک قابلمه کوچک بریزید و یک قاشق سوپ خوری عسل خام و دو قاشق چای خوری روغن نارگیل را به آن اضافه کنید و به هم بزنید. حرارت را کم کنید و شیر را برای چند دقیقه گرم کنید. آن را تا زمانی که عسل و روغن به خوبی ترکیب شوند و گرم شوند به هم بزنید.

نصف فنجان آب نارگیل را در یک مخلوط ‌کن بریزید و سه قاشق سوپ خوری زرد چوبه (در صورتی که از زرد چوبه زمینی استفاده می ‌کنید فقط نصف قاشق چای خوری به کار ببرید) و مقداری دارچین را به آن اضافه کنید. آن را به مدت چند دقیقه و به خوبی هم بزنید.

برای سرو کردن ، دو لیوان بلند را تا نیمه با یخ پر کنید. چند قاشق سوپ خوری از مخلوط لاته زردچوبه را در داخل لیوان ها بریزید و شیر گرم را روی یخ ها بریزید تا زمانی که لیوان پر شود. آن را با دوستتان میل کنید و از آن لذت ببرید !

مواد لازم برای تهیه لاته زردچوبه :

۲ فنجان شیر بادام یا شیر نارگیل
۱ قاشق سوپ خوری عسل خام
۲ قاشق چای خوری روغن نارگیل
۳ قاشق سوپ خوری زرد چوبه تازه
مقداری دارچین ( به دلخواه )
نصف پیمانه آب نارگیل
۸ – ۱۰ تکه یخ

دستورالعمل :

شیر، عسل و روغن نارگیل را در یک قابلمه کوچک روی حرارت کم قرار دهید تا گرم شود. به محض گرم شدن، شعله را خاموش کنید.

زردچوبه ، دارچین و آب نارگیل را در یک مخلوط ‌کن بریزید و برای ۱ تا ۲ دقیقه مخلوط کنید.

یک لیوان را تا نیمه از یخ پر کنید و ۳ – ۴ قاشق سوپ خوری زردچوبه را اضافه کنید. بقیه لیوان را با مخلوط شیر گرم (تقریبا ۱ فنجان) پر کنید و از آن لذت ببرید!

نکته:

در صورت امکان از مواد ارگانیک استفاده کنید.

منبع : دکترسلام

اشتراک گذاری این مطلب در :