فواید متعدد خام خواری و توصیه هایی در این خصوص
خام خواری ، یکی از سبک های تغذیه ای می باشد که در خصوص آن توصیه های گوناگونی شده است ؛ خام خواری همچنین دارای فواید متعددی نیز هست که در ادامه به آن اشاره می کنیم .
بیایید در همین ابتدای مقاله ، به چند سئوال اولیه پاسخ دهیم :
1- خام خواری ، چه فوایدی برای بدن ما به همراه دارد ؟
2- این نوع سبک تغذیه ای ، چه فایده هایی برای افراد مصرف کننده دارد ؟
شما با خام خواری ، می توانید از خاصیت های بیشتری بهره مند شوید و املاح و ویتامین های بیشتری را نصیب بدنتان کنید ؛ از نظر متخصصین تغذیه ، خام خواری یکی از شیوه های کارآمد تغذیه ای می باشد .
محمد حسین عزیزی ، متخصص علوم تغذیه در اینباره می گوید : لیمو ترش جزو میوه هایی است که دارای آنتی اکسیدان و ویتامین های سرشار بوده که در صورت استفاده ی مداوم ، از برخی بیماری ها پیشگیری می کند .
وی عنوان داشت : ویتامین های C و D ، خاصیت ضد سرطانی داشته و این ویتامین ها رادر مرکبات ، فلفل ، پیاز و سبزیجات می توان یافت .
عزیزی همچنین بیان کرد : ویتامین E موجود در پیاز ، مغزها ، گوشت ، تخم مرغ موجود بوده ، ولی پیاز و مغزها را می توان به روش خام خواری مصرف کرد تا آن خاصیت ضد سرطانی را حفظ کند .
این متخصص تغذیه ، با بیان اینکه تمام مواد غذایی برای بدن لازم است تاکید کرد : همه سبزیجات با پخت یا سرخ شدن خاصیت خود را از دست داده و آن ماده مغذی که مورد نیاز بدن است را تامین نمی کنند ، بنابراین از طبخ بیش از حد سبزیجاتی مثل سبزی قرمه خود داری کنید تا این ماده مغذی ، ویتامین ها و آنتی اکسیدان های موجود خود را به بدنتان منتقل کند .
منبع : Yjc