فواید بی نظیر پاستا را از زبان محققان این حوزه بشنوید
در این مقاله می خواهیم از فواید و خواص بی نظیر پاستا صحبت کنیم ؛ فوایدی که به گفته ی محققان مؤسسه ی شیوه های غذایی ، باید مورد توجه افراد قرار گیرد .
غذا های ایتالیایی از جمله خوشمزه ترین و پرطرفدار ترین مواد خوراکی در سر تا سر دنیا به شمار می آیند .
از جمله ی این خوراکی ها می توان به : پیتزا ، اسپاگتی ، پاستا و … اشاره کرد .
پاستا از جمله خوراکی های بسیار مفید و خوش طعمی است که مصرف آن بر خلاف تصور عمومی ، بسیار توصیه می شود .
مطالعه ی جدید محققان نشان می دهد افرادی که بیشتر پاستا مصرف می کنند در مقایسه با سایرین ، رژیم غذایی بهتری داشته و مواد مغذی بیشتری مصرف می کنند .
محققان مؤسسه شیوه های غذایی داده های نظرسنجی تغذیه افراد ۱۹ سال به بالا را از سال ۲۰۰۱ تا ۲۰۱۲ مورد بررسی قرار دادند .
تیم تحقیق کیفیت رژیم غذایی و مصرف مواد مغذی را در افراد پاستا خور و افرادی که پاستا نمی خوردند مقایسه کردند .
بررسی ها نشان داد افرادی که پاستا می خوردند دارای مصرف بیشتر ویتامین ها و مواد معدنی از جمله فولات ، آهن ، منیزیم و فییر رژیمی بودند ؛ همچنین این افراد کمتر چربی اشباع شده و قند افزودنی مصرف می کردند .
این تنها گزارش در مورد خواص مصرف پاستا نیست ؛ سال گذشته محققان با بررسی ۲۳ هزار ایتالیایی دریافتند مصرف پاستا با کاهش شاخص توده بدنی نیز مرتبط است ، همچنین تحلیل و بررسی حدود ۵۰ مطالعه هم نشان می دهد که رژیم غذایی کم کربوهیدرات به اندازه ی رژیم غذایی کم چرب و با کربوهیدرات بالا در کاهش وزن تأثیر دارد .
بنابراین پیشنهاد می شود که به گفته ی این محققان بسنده کنیم و در سبد غذایی خانوار خود ، مصرف پاستا که البته غذایی خوشمزه نیز محسوب می شود را فراموش نکنیم تا از فواید آن بهره ی بیشتری ببریم .
منبع : مهر