فلفل سبز مکزیکی و خواص درمانی آن برای انسان
فلفل سبز مکزیکی یکی از خوردنی های جذاب در کنار غذا محسوب می شود ، که به همین دلیل در این مقاله قصد داریم به بررسی خواص درمانی این فلفل بپردازیم .
فلفل سبز مکزیکی ارزش تغذیه ای بالایی دارد و برای تقویت سیستم ایمنی بدن ، درمان میگرن ، مقابله با امراض سرطانی و کاهش وزن بسیار موثر خواهد بود که در ادامه به بررسی بیشتر خواص این سبزی خواهیم پرداخت .
در هر غذایی که فکرش بکنید ، از انواع و اقسام غذا و سالاد و ساندویچ گرفته تا نانهای خانگی و انواع سس سالسا و از همه مهمتر چاشنی ایرانی از جنوب کشور که امروز به شما آموزش میدهیم ، میتوانید از فلفل سبز مکزیکی استفاده کنید و از خواص تغذیهای آن بهره بگیرید.
مثل معروف ایرانی ” فلفل نبین چه ریزه بشکن ببین چه تیزه ” در مورد این فلفلهای کوچک سبز با پوست کلفت کاملا صدق میکند. چون در نگاه اول مثل فلفل دلمهای شیرین به نظر میرسند، ولی تندی آن و خواص تغذیهای آن زبانزد عام و خاص در تمام دنیا است.
۵ خاصیت فلفل سبز مکزیکی :
1- ماده اصلی ضد سرطان
اولین خاصیت و البته معروفترین خاصیت فلفل سبز مکزیکی ، خاصیت ضد سرطانی آن است.
بر اساس تحقیقات کالج پزشکی چین کاپسایسین bapsaicin موجود در این فلفل میتواند از رشد تومورهای سرطانی بخصوص سرطان پستان جلوگیری کند.
تحقیقات متعدد در سراسر دنیا نشان داده است فلفل سبز مکزیکی به طرق مختلف با ژن سلولها ترکیب شده و مانع از گسترش سلولهای سرطانی میشود.
2- کمک به کاهش وزن
اگر برنامه کاهش وزن دارید و قصد دارید تا سلولها سوختوساز بیشتر و چربی سوزی سریعتری داشته باشید حتما از فلفل سبز مکزیکی استفاده کنید.
ماده اصلی این فلفل یعنی کاپسایسین باعث افزایش دمای اصلی و داخلی بدن شده و درست مثل سونا چربیسوزی میکند.
3- از بین بردن باکتریهای مضر
کاپسایسین این جا هم به کار میآید و قدرتمندانه با باکتریهای مضری که وارد بدن شدهاند بیشتر از نوع باسیلی میجنگد.
تحقیقات نشان داده است علاوه بر باکتریهای نوع باسیلی فلفل سبز مکزیکی مانع از رشد باکتری E.coli دستگاه گوارش میشود.
همین خاصیت باعث شد تا مطالعات متعددی بر روی این فلفل انجام گیرد و محققان به خاصیت ضد استروپتوکوکی آن هم پی ببرند.
به همین دلیل اگر مدتی است از عفونت باکتریایی رنج میبرید بهتر است هر چه زودتر این فلفل را در برنامه غذاییتان وارد کنید تا زودتر بدنتان از باکتریهای مضر پاک شود.
البته اگر هر از گاهی از این فلفل استفاده کنید مطمئن باشید به عفونت باکتریایی دستگاه گوارش مبتلا نمیشوید.
4- تقویت سیستم ایمنی بدن
احتمالا شما هم شنیدهاید که ویتامین C موجود در فلفل از پرتقال هم بیشتر است.
دقیقا هم درست است. ویتامین C دستگاه ایمنی بدن را تقویت نموده بدن شما را در برابر بیماریهایی مثل سرماخوردگی ، انواع سینه درد و آنفلوانزا و حتی ذاتالریه واکسینه میکند.
در فصل بیماری های واگیردار زمستانه بهتر است این فلفل را در انواع و اقسام غذاها مثل سوپها و خورشتها امتحان کنید تا بیشترین ویتامین C را در بدن خود ذخیره کنید.
5- درمان میگرن
سردردهای میگرنی یکی از بدترین سردردها است که گاهی چند روز طول میکشد. استفاده از فلفل سبز مکزیکی یکی از بهترین راههای طبیعی پیشگیری از دردهای میگرنی است.
علت آنها وجود پپتید Peptides موجود در فلفل سبز مکزیکی است که کاهنده درد در سیستم عصبی است.
مطالعات نشان میدهد بیشتر کسانی که از این فلفل استفاده کرده بود تعداد و طول حملات میگرنی به میزان زیادی در آنها کاهش یافته است.
منبع : تجارت نیوز