فلافل نوعی غذای خوشمزه و پرطرفدار از مصر باستان

در این مقاله قصد داریم درخصوص یکی از غذاهای مصر ، که طرفداران زیادی در ایران ، بخصوص نواحی جنوب آن دارد صحبت کنیم ؛ غذایی نام آشنا به نام فلافل !
همانطور که میدانید ، فلافل ، این خوراکی خوشمزه طرفداران زیادی در ایران به خود اختصاص داده است تاجاییکه در اکثر ساندویچ فروشی ها یافت می شود .
طرز تهیه فلافل خانگی :
مواد لازم :
دو لیوان نخود
یک لیوان جعفری
یک عدد پیاز
چهارحبه سیر
نمک و ادویه به میزان لازم
طرز تهیه فلافل :
نخود را دو روز قبل خیس کرده و مرتب آب آن را عوض کنید
نخودها و پیاز و جعفری ها را چرخ کنید ( سیرها را هم میتوانید چرخ کرده و یا ریز کنید )
نمک و ادویه به آن اضافه کرده و مواد را خوب ورز دهید و به شکل دلخواه ( معمولا گرد ) در آورید
قالبهای فلافل را در ماهیتابه سرخ کرده و پس از مغز پخت شدن ، آنها را نوش جان کنید .
این فلافل ها به خاطر وجود جعفری در داخل آن ، به رنگ سبز درخواهد آمد ( البته استفاده از جعفری داخل فلافل ، کاملا سلیقه ای می باشد و در دستور اصلی آن نیست )
در ادامه به بررسی کالری فلافل ، این خوراکی ارزان قیمت و پرطرفدار این روزها نیز می پردازیم :
میزان کالری به ازای هر ۱ عدد فلافل ، ۹۰ کیلو کالری انرژی میباشد .
میزان پیاده روی برای سوزاندن انرژی این غذا ، مساوی با ۳۱ دقیقه و ۴۶ ثانیه است .
توجه :
اگر از مشکلات گوارشی رنج میبرید ، بهتر است نسبت به مصرف فلافل بیشتر دقت کنید ، زیرا ماده اصلی فلافل ، نخود است و میتواند برای افراد دچار مشکلات گوارشی ، ایجاد ناسازگاری نماید .
الهام گرفته از دکتر سلام