عوامل بوی بد دهان در ماه مبارک رمضان را بشناسید !

آیا به عوامل به وجود آورنده ی بوی بد دهان و کنترل این بو در ماه مبارک رمضان فکر کرده اید ؟ اگر می خواهید بر این معضل غلبه کنید همراه ادامه ی این مقاله باشید .
یکی از متخصصان لثه عوامل به وجود آورنده ی بوی بد دهان را این گونه تشریح کرد :
پوسیده شدن دندان ، زبان شیاردار ، لوزههای عفونی در انتهای حلق ، سینوزیت های مزمن ، مشکلات گوارشی ، بیماری دیابت و کنترل نشدن آن ، ناراحتی های کبدی ، لبه ی روکش دندانپزشکی که به صورت مناسب انجام نشده باشد ، استفاده ی بیش از حد مواد قندی و ….
این متخصص علت بیشتر شدن بوی بد دهان در ماه مبارک رمضان را نیز اینگونه شرح داد :
به علت اینکه روزه داران عزیز به مدت طولانی از خوردن و آشامیدن اجتناب می کنند ،
میکروب ها و باکتری های درون بدنشان فعال تر می شوند و به همین دلیل پزشکان به مسواک زدن در هنگام افطار و سحر تأکید دارند .
یکی از مسئولین بهداشت علت اصلی بوی بد دهان را میکرو ارگانیسم های بی هوازی ” گاز هایی که شرایط زندگی آن ها در حفره هایی مانند دهان بیشتر است ؛ این گاز ها به صورت متصاعد و بوی بد استشمام می شود ” داخل دهان گزارش کرد و از مردم خواست تا از مواد قندی کمتر استفاده کنند و علت این درخواست را هم اینگونه بیان کرد : استفاده ی زیاد از مواد قندی باعث حساسیت و آسیب رساندن به بافت های مینای دندان می شود .
رئیس انجمن علمی لیزر پزشکی ایران افزود : بزاق دهان ما در هنگام غذا خوردن و گفت وگو ترشح می شود ، این ماده با استفاده از آنزیم های موجود در خود باعث از بین رفتن میکروب های دهان می گردد ؛ البته لازم به ذکر است که ترشح بزاق دهان در هنگام خواب کاهش می یابد .