عواملی مانند سرطان بر بچه دار شدن زوج های جوان چه تأثیری دارند
عوامل بسیاری می توانند در دوران جوانی ، زوجی را از بچه دار شدن محروم کرده و یا حداقل احتمال وقوع این اتفاق شیرین را در زندگی آن ها کم کند ، سرطان از جمله آن عوامل است .
سرطان یکی از مواردی است که می تواند شانس بچه دار شدن را در مردان کاهش دهد . در این مطلب ، موضوع بچه دار شدن در مردهای زیر 25 سال ( که با سرطان دست و پنجه نرم می کنند ) را مورد بررسی قرار می دهیم . اولین گامی که به این اتفاق کمک می کند سر باز زدن از امر ازدواج است . عمده افرادی که به بیماری های خاص مبتلا هستند بدون در نظر گرفتن راه های پیشگیری از انتقال به فرد مقابل و راهکارهای جدیدی که برای بچه دار شدن ( فرزندی سالم ) وجود دارد ، از ازدواج دوری می کنند و این خود اولین مانع در بچه دار شدن است .
فرض را بر این می گذاریم که جوان 25 ( یا کمتر ) سال در شرایطی که برای این مطلب در نظر گرفته ایم تصمیم به ازدواج گرفته است و زندگی مشترک را آغاز می کند ؛ چه عواملی باعث می شوند شانس بچه دار شدن در این افراد به نسبت همجنسان در رده سنی برابر با آن ها کاهش پیدا کند ؟
سوال را با سوالی دیگر همراه می کنیم ، آیا کسی گفته است که شانس بچه دار شدن آن ها نصف می شود !؟
جالب است بدانید فرد زمانی که با سرطان دست و پنجه نرم می کند نباید اقدام به بارور کردن زوج کند ، این کار باید در آزمایشگاه انجام شود ؛ در چنین شرایطی شانس بچه دار شدن این افراد در مقایسه با افراد سالم نه تنها پایین نمی آید بلکه بیشتر هم می شود . سلول های سرطانی در صورت فعال بودن می توانند زندگی شخص و فرزند در راه را به خطر بیندازند ؛ ولی وقتی فردی دوره سرطان را پشت سر گذاشته است ، فرزند وی نه تنها از بین نمی رود ، بلکه یکسری ویژگی ها را با خود به همراه خواهد داشت .
بچه دار شدن مردهایی که سرطان را پشت سر گذاشته اند چه تفاوت هایی به همراه دارد ؟
بچه های این افراد مانند یک فرد واکسینه شدن در برابر برخی رویدادها عمل می کنند ! فرزند مردهایی که دوره سرطان را پشت سر گذاشته اند از خطر مرگ زودهنگام دور هستند ، علاوه براین در زمان تولد کمتر نشانه هایی از ناهنجاری های ارثی در آن ها دیده می شود .
هرچند فرزندانی که از باروری این افراد متولد می شوند از ریسک بالایی برای تولد زودتر از هنگام یا کاهش وزن شدید برخوردار نیستند اما اگر بخواهیم به یک ویژگی منفی در مردهای مبتلا به سرطان که از طریق آزمایشگاه اقدام به بچه دار شدن می کنند اشاره کنیم ، می توان کاهش حس پدری را نام برد ؛ این درشرایطی است که فرد با سرطان دست و پنجه نرم می کند ، در افراد درمان شده کاهش این احساس کمتر است .
در هر صورت مردهایی که در دوران خردسالی تا 25 سالگی دوره سرطان را پشت سر می گذارند ، فاکتوهای منفی کمتری را با خود به همراه دارند و می توانند یک زندگی ایده عال را ادامه دهند . سرطان هایی که به آن اشاره کردیم عمدتا در این گروه ها قرار دارند : سرطان بیضه ، سرطان خون ، سرطان استخوان ، تومورهای مغزی و لنفوم .