عسل دارویی برای هر نوع ناراحتی ای که فکرش را بکنید
عسل ، مایعی که از شهد گل ها و گیاهان تهیه می شود ، آنتی بیوتیکی بسیار قوی است که استفاده از آن بر اساس دستور های گوناگون ، درمان بسیاری از بیماری ها است .
به زبان خیلی ساده و همانطور که در کتب درسی خواندیم ، یک مایع شیرین است که زنبورعسل از شهد گل ها تهیه می کند !
هرچند برخی ویتامین های اصلی در عسل وجود دارد اما مقدار آن ها چندان نیست و می توان از عسل به عنوان یک مایع انرژی زا و چیزی که شدیدا به هضم غذا کمک می کند یاد کرد که مملوء از املاح معدنی نظیر کلسیم ، آهن ، مس ، پتاسیم و… است .
به نظر شما چرا عسل را به عنوان موضوعی جالب برای بحث انتخاب کردیم ؟
همین که آنتی بیوتیکی قوی است ( قادر است میکروب های بسیار قوی را نابود کند و اصلا آلوده به میکروب نمی شود ) و برای هیچ بیماری ای حتی دیابت مضر نیست ( البته عسل بسته به این که از چه گیاهانی تهیه گردیده انواع گوناگون دارد ؛ نوعی از آن برای بیماران دیابتی ضرر دارد و قند خون را بالا می برد و نوعی دیگر کنترل کننده ی قند خون است ) انگیزه ای برای تحقیق و جمع آوری اطلاعات پیرامون این مایع خوشمزه برایمان بود .
همانطور که گفتیم عسل ها نسبت به این که از شهد یک گل یا گیاه تهیه می شوند یا خیر و یا فصلی که زنبور، عسل را تولید می کند متفاوتند و طعم آن بسته به گیاهی که زنبور از آن عسل را تهیه کرده متفاوت است .
خب بیایید سری به داروخانه ی مجهز عسل بزنیم و اندکی از کاربردهای آن را از نظر بگذرانیم :
از آنجا که عسل انرژی زا و شاداب کننده است برای عموم مخصوصا کودکان و ورزشکاران مفید بوده و موجب سلامتی می گردد ( مصرف آن در طول سرما خوردگی ” مقداری شلغم ، کدو ، ترب سیاه و انواع کلم را با هم مخلوط کرده و آب آن را با مقداری عسل مخلوط کنید ” این بیماری را بر طرف می کند ) .
درمانی مناسب برای واریس ( دو قاشق غذاخوری عسل را با یک استکان آب ولرم مخلوط کرده و سیاهرگ های پا را به آرامی ماساژ دهید ) ؛ برونشیت ( آب دو عدد لیموترش بعلاوه ی مقداری عسل ) ؛ یبوست می باشد .
همچنین استفاده ی اصولی آن برطرف کننده ی سنگ کلیه ، ناراحتی های قلبی ، تقویت کننده ی قوای جنسی ، زخم معده ، بی خوابی ، تقویت کننده ی حافظه و تنظیم کننده ی فشار خون است .
افرادی که دارای اضافه وزن هستند باید در مصرف عسل دقت کنند زیرا از عسل به عنوان درمانی برای لاغری نیز استفاده می شود ، افراد چاق می توانند بعد از صبحانه ، یک قاشق مربا خوری عسل میل کنند .
و موارد بسیاری که شاید نشود کامل و یکجا در مورد آن ها سخن گفت .
البته مواردی که یاد شد در خصوص عسل طبیعی صدق می کند و در مورد مواردی که در کارخانه هایی با شکر و مواد دیگر تهیه می شود و زنبور به هیچ وجه در تهیه آن دخالت ندارد صادق نیست ؛ اما چگونه عسل اصل را از نوع تقلبی آن تشخیص دهیم ؟ چطور است عسل را در دست گرفته و به آزمایشگاه های مواد غذایی برویم ! خب البته دقیق ترین راه همین است ! اما قابل تجسم نیست که همه با شیشه ای عسل صف ببندد و بخواهند تا عسلشان آزمایش شود ، قابل تجسم است ؟
می توان برای اطمینان نسبی که عسل مطلوب است، در لیوانی که از آب سرد پر شده مقداری از عسل را ریخت ، اگر عسل مستقیما به انتهای لیوان رفت و در آن جا تجمع کرد و سپس با حل کردن شما به تدریج در آب حل شد ، می توان گفت عسل مطلوب است ؛ ولی اگر در همان حین که به سمت انتهای لیوان آب سرد می رفت در آب به صورت رشته رشته در آمد و با حل کردن شما به سرعت در آب حل شد ، متاسفانه عسل اصل یا حتی مطلوب نیست .
و در انتها لازم به یاد آوری است که خداوند در قرآنش چیزی که برای بندگانش مضر باشد را سفارش نمی کند .