طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی با روشی منحصربفرد
امروز میخواهیم در این مقاله ، شما را با طرز تهیه ی یک نوشیدنی بسیار خوشمزه آشنا کنیم ؛ طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی ، عنوان مقاله ی امروز یک جم است .
همانطور که می دانید ، زنجبیل ریشه ای ست که از آن برای خوشمزه کردن دسرها و خوردنی ها استفاده میکنند . طبع این ادویه گرم است و در طب سنتی برای معالجه امراض گوناگون استفاده میکنند ؛ به همین خاطر ، تصمیم گرفتیم که در این مقاله ، شیوه درست کردن چای زنجبیلی پرتقالی را که برای سرما خوردگی بسیار عالی است و طرفداران زنجبیل آن را خواهند پسندید ، آموزش بدهیم . درست کردن چای زنجبیلی پرتقالی حداکثر ۲۰ دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت .
مواد لازم برای تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :
ریشه زنجبیل تازه : حدود ۱۰ سانت
آب : ۲ پیمانه
آب پرتقال : ۲ پیمانه
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
عسل : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :
در مرحله ی اول ، ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید ، سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید . ( به این نکته توجه داشته باشید که می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید . )
در مرحله ی یعدی ، آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید .
سپس آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید .
و در نهایت ، عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید .
نکات و هشدارها درخصوص تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :
1- به این نکته توجه کنید که چای شما باید به رنگ زرد ، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید .
2- حتی المقدور ، سعی کنید چای را سرد بنوشید .
منبع : phow