جدیدترین مطالب امروز

طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی با روشی منحصربفرد

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : مقاله آزاد

طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی با روشی منحصربفرد

امروز میخواهیم در این مقاله ، شما را با طرز تهیه ی یک نوشیدنی بسیار خوشمزه آشنا کنیم ؛ طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی ، عنوان مقاله ی امروز یک جم است .

همانطور که می دانید ، زنجبیل ریشه ای ست که از آن برای خوشمزه کردن دسرها و خوردنی ها استفاده میکنند . طبع این ادویه گرم است و در طب سنتی برای معالجه امراض گوناگون استفاده میکنند ؛ به همین خاطر ، تصمیم گرفتیم که در این مقاله ، شیوه درست کردن چای زنجبیلی پرتقالی را که برای سرما خوردگی بسیار عالی است و طرفداران زنجبیل آن را خواهند پسندید ، آموزش بدهیم . درست کردن چای زنجبیلی پرتقالی حداکثر ۲۰ دقیقه از وقت تان را خواهد گرفت .

مواد لازم برای تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :

ریشه زنجبیل تازه : حدود ۱۰ سانت
آب : ۲ پیمانه
آب پرتقال : ۲ پیمانه
آبلیمو : ۲ قاشق غذاخوری
عسل : 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :

در مرحله ی اول ، ریشه زنجبیل را پوست کنده و قطعه قطعه کنید ، سپس آن ها را در یک قابلمه با دو فنجان آب بجوشانید . ( به این نکته توجه داشته باشید که می توانید تکه های زنجبیل را از آب خارج کنید یا به همان حالت ادامه دهید . )

در مرحله ی یعدی ، آب پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید .

سپس آبلیمو را اضافه کرده و مخلوط کنید .

و در نهایت ، عسل را کم کم اضافه کنید و خوب هم بزنید .

نکات و هشدارها درخصوص تهیه ی چای زنجبیلی پرتقالی :

1- به این نکته توجه کنید که چای شما باید به رنگ زرد ، طلایی یا نارنجی خوشرنگی درآید .

2- حتی المقدور ، سعی کنید چای را سرد بنوشید .

منبع : phow

مرتبط ها

قالب خبری