طرز تهیه کوکوی تره فرنگی به همراه توصیه هایی ضروری
موافقید در این مقاله ، درخصوص طرز تهیه ی کوکوی تره فرنگی صحبت کنیم ؟ البته پخت این کوکو ، نیازمند رعایت توصیه هایی ضروری نیز هست !
بدون معطلی ، به طرز تهیه ی کوکوی تره فرنگی مشغول می شویم .
مواد لازم : تره فرنگی ، تخم مرغ ، روغن ، ادویه ( به جز نمک )
طرز تهیه ی کوکوی تره فرنگی :
ابتدا بایستی تمامی تره هایی که میخواهید برای تهیه ی کوکوی تره فرنگی استفاده کنید را کاملا خرد کرده ، سپس آنها را در ظرفی ریخته و تخم مرغ ها را به آن اضافه کنید ، در مرحله ی بعد ، تخم مرغ و تره فرنگی های خرد شده را به طور کامل با هم مخلوط کرده و خوب هم می زنید ، ادویه ( نظیر فلفل سیاه و … ) را به آن اضافه کنید ، روغن را داخل ظرف ریخته و روی حرارت بگذارید تا کمی داغ شود و در مرحله ی انتهایی با یک قاشق ، مقداری از مخلوط تره فرنگی را داخل روغن میریزید تا سرخ گردد ، به همین ترتیب می توانید به هر تعداد که دوست دارید کوکوی تره فرنگی درست کنید .
و اما توصیه هایی که برای پخت این کوکو باید در نظر داشته باشید ؟
۱ ـ اگر می خواهید کوکوی تره فرنگی درست کنید ، حتما در هنگام طبخ از شعله ملایم استفاده نمایید تا روغن آن نسوزد و محتویات آن ازجمله تخم مرغ به آرامی پخته و مغزپخت شود . ( در این روش پخت ، تخریب مواد مغذی به حداقل خود می رسد ، ولی به دلیل آن که ویتامین C سبزیجات به حرارت حساس است ، در ضمن پخت از مقدار آن بسیار کاسته می شود ، لذا توصیه می شود به همراه این غذا از سالاد گوجه فرنگی و خیار استفاده کنید تا کمبود ویتامین C این کوکوی خوشمزه جبران شود )
۲ ـ در کوکوی تره فرنگی هرگز از روغن زیاد استفاده نکنید ! چراکه روغن باعث سنگین شدن و دیر هضم شدن آن می گردد .
۳ ـ به دلیل آن که بیشتر سبزیجات حاوی سدیم بالایی هستند ، از مصرف نمک در کوکوی تره فرنگی اجتناب کنید و برای مزه دار کردن آن از زرشک استفاده نمایید ( زرشک علاوه بر ویتامین C سرشار از پتاسیم بوده و می تواند اثرات نامطلوب سدیم را کاسته و جایگزین نمک شود )
4- جهت مقوی تر شدن و خوش مزه و سهل الهضم شدن کوکوی تره فرنگی ، می توانید از گردو در آن استفاده کنید .
در انتها لازم به توضیح است که : این غذا را می توانید حداکثر تا ۲ روز در یخچال نگهداری کنید و قبل از مصرف مجدد ، باید آن را تا دمای ۷۰ درجه سانتی گراد حرارت دهید .