سندرم ویبره اختلالی شایع در افراد گوشی به دست !
سندرم ویبره یکی از اختلالات شایع این روزها می باشد ، اختلالی که بواسطه ظهور و بروز تکنولوژی ، خیلی از افراد را به خود درگیر کرده است ؛ آیا شما هم از گوشی به دستان ماهر هستید ؟
چه عواملی در بروز سندرم ویبره در افراد مختلف نقش دارند و باعث مبتلا شدن افراد به این عارضه می شوند ؟ چگونه می توان از ایجاد عارضه ای تحت عنوان سندرم ویبره پیشگیری کرد و این اختلال چه روش های درمانی مخصوص به خود دارد ؟
تقریبا ۹۰ درصد آدم ها به سندروم ویبره خیالی مبتلا هستند .
از هر ۱۰ نفر ، ۹ نفر وقتی تلفن همراه را توی جیبشان دارند ، به اشتباه خیال می کنند زنگ خورده و روی ویبره رفته است که این علامت ، شایع ترین دلیل برای ابتلا به سندرم ویبره می باشد .
وقتی یک نفر گوشی را توی جیبش می گذارد ، بخشی از بدن او می شود ، درست همان اتفاقی که برای عینک می افتد و آدم به سادگی یادش می رود که گوشی آن جا است .
دکتر رابرت رازنبرگ ، فیلسوف و استادیار انستیتو تکنولوژی جورجیا می گوید : ” آدم ها بعد ، حرکت عضلات را به جای ویبره گوشی شان می گیرند ، اما این فقط توهم است ”
یک تحقیق جدید که بین دانشجوهای کارشناسی انجام شده ، نشان می دهد ۹۰ درصد از آن ها این ویبره خیالی ( سندرم ویبره ) را تجربه کرده اند .
او می گوید ، مردم این روزها به خاطر استفاده از تکنولوژی های مختلف ، بسیار مضطرب شده اند و ظهور این نوع اختلالات و بیماری ها متأسفانه شیوع خیلی بیشتری پیدا کرده است .
منبع : دکترسلام