روش تهیه مارمالاد انجیر و گلابی نمونه ای از دسرهای پرطرفدار
انواع بسیار زیادی دسر در دنیا وجود دارد که یکی از مشهورترین آنها مارمالاد است ، البته مارمالاد هم دارای انواع گوناگونی می باشد ، نظیر مارمالاد انجیر و گلابی که نمونه ای خوشمزه از این نوع دسر است .
شاید عده ای از خود بپرسند مارمالاد چه نوع دسری است ؟ مارمالادها نوعی مرباهای ژله مانند هستند که بیشتر در انگلستان مصرف می شوند ؛ این نوع از دسرها به دلیل تنوع بسیار و طعم شگفت انگیز دارای طرفداران زیادی می باشند و می توان از آنها به عنوان مکملی جذاب و قوی بهره برد .
مارمالاد انجیر و گلابی یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین انواع مارمالاد است که اتفاقا روش تهیه ی بسیار ساده و آسانی هم دارد ؛ اگر شما هم مایل به یادگیری طرز تهیه مارمالاد انجیر و گلابی هستید ، پیشنهاد می کنیم ادامه ی این مقاله از سایت یک جم را از دست ندهید .
مواد لازم برای تهیه ی مارمالاد انجیر و گلابی :
2 کیلو گلابی
5 عدد انجیر تازه
1 لیوان شکر
1 قاشق چایخوری روغن مایع
1 عدد چوب دارچین
ساده ترین روشی که برای تهیه ی مارمالاد انجیر و گلابی مورد استفاده قرار می گیرد :
مرحله ی اول : گلابی ها را شسته ، خرد کرده و درون قابلمه بریزید .
مرحله ی دوم : شکر را درون قابلمه ریخته و روی حرارت بگذارید و در همان زمان پوست انجیرها را بگیرید .
مرحله ی سوم : انجیرها را درون قابلمه ریخته و چوب دارچین و روغن مایع را به آن اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد .
مرحله ی چهارم : چوب دارچین را از قابلمه درآورده و تمامی مواد را درون بلندر ( به وسیله ای برقی گفته می شود که کارش له کردن ، پوره کردن ، خرد کردن و میکس کردن غذاست ؛ این وسیله به دلیل داشتن موتوری قوی و تیغه هایی برنده ، بهترین دستگاه برای این کار می باشد ) ریخته تا پوره شود .
مرحله ی آخر : سپس دوباره مخلوط پوره شده را درون قابلمه ریخته تا قوام دار شود .
تبریک به شما ! به همین راحتی مارمالاد انجیر و گلابی را آماده کردید .