جدیدترین مطالب امروز

روان آزاری و ارتباط این اختلال با موسیقی رپ ؟

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : مقاله آزاد

روان آزاری و ارتباط این اختلال با موسیقی رپ ؟

مطابق با بررسی محققان ، اثبات شده افرادی که به اختلال روان آزاری دچار هستند ، بیش از سایرین ، به موسیقی رپ علاقه مندند که در این مقاله به توضیح این موضوع خواهیم پرداخت .

افرادی که دارای اختلالات روانی و روان آزاری هستند به موسیقی رپ بیشتر علاقمند هستند این موضوع با بررسی محققان با موضوع سیلقه موسیقیایی افراد روان آزار به سبک های موسیقی نتیجه گیری شده است. مبتلایان به « روان آزاری » بیشتر به موسیقی رپ علاقه‌مند هستند

بنابر مطالعه ای که به تازگی انجام شده، روشن شده است اگر هوادار خوانندگان رپ هستید احتمال بیشتری وجود دارد یک روان آزار (سایکوپت) باشید.

به گزارش خبرنگار «پارسینه» به نقل از دیلی میل، برخلاف هانیبال لکتر در فیلم سکوت بره ها که یک روان آزار علاقه مند به موسیقی کلاسیک بود، پژوهشگران دریافته اند افرادی مبتلا به روان آزاری بیشتر به موسیقی رپ علاقه مندند.

اگر چه این پژوهش هنوز منتشر نشده است، اما پژوهشگران می گویند موسیقی رپ می تواند به پیش بینی این اختلال روانی در آینده کمک کند.

پزوهشگران دانشگاه نیویورک به دنبال این بودند که دریابند سلیقه موسیقیایی افراد چه ارتباطی با گرایش های روان آزارانه دارد.

این پژوهش بر روی ۲۰۰ نفر و با ۲۶۰ آهنگ انجام شد و آزمایش هایی هم برای ارزیابی نمره روان آزاری آنها صورت گرفت.

نتایج گویای آن است افرادی که نمره بالاتری در گرفته اند، اصلی ترین هواداران آهنگ های رپ بودند. در مقابل، افراد با کمترین امتیازها به موسیقی پاپ علاقه مند بوند.

در حالی که هنوز این یافته ها منتشر نشده اند، پژوهشگران امیدوارند از آن به عنوان زمینه ای برای انجام تحقیقات وسیع تر برای اعتبارسنجی نتایجشان استفاده کنند.

دکتر پاسکال والیش، راهنمای این پژوهش، به گاردین گفت: «رسانه ها روان آزارها را به همچون آدم کش های تبر به دست و قاتلان سریالی به تصویر می کشند، اما واقعیت این است که آنها مشخص نیستند؛ آنها مانند جوکر در بتمن نیستند. ممکن است همین حالا کنار شمال مشغول کار باشند و [در جامعه] مخلوط شده اند».

او اضافه می کند: «دوست ندارید این افراد در جایگاهی باشند که بتوانند آسیب زیادی ایجاد کنند. ما به ابزاری نیاز داریم تا آنها را بدون همکاری و رضایتشان شناسایی کنیم».

روان آزاری یا سایکوپتی نوعی اختلال شخصیت است که فرد مبتلا به آن رفتارهای تکانشی، فقدان ترس و بی‌احتیاطی، بی‌قیدی و بی‌مسئولیتی و رفتارهای ضداجتماعی دارد. روان‌آزاری هرچند با اختلال شخصیت ضد اجتماعی مشابهت زیادی دارد ولی در طبقه‌بندی‌های مختلف تفاوت‌هایی دارند.

منبع : پارسینه

مرتبط ها

قالب خبری