دانه هل با خواص درمانی متعدد و شگفت انگیز

مطمئنا با هل و عطر بی نظیر آن آشنایی دارید ؛ در این مقاله قصد داریم تا به طور خلاصه ، از فواید و خواص درمانی متعدد و شگفت انگیز دانه هل صحبت کنیم .
دانه هل جزو بهترین گیاهان دارویی با خاصیت درمانی است که متخصصین طب سنتی برای رفع انواع اختلالات گوارشی از این گیاه استفاده میکنند .
اگر از بوی بد دهان رنج میبرید بهترین درمان مصرف دانه هل است.
هل به عنوان طعم دهنده مطبوع مواد خوراکی شناخته شده ، اما دانه هل علاوه بر بو و طعم خوش ، خاصیت دارویی نیز دارد و از همه مهمتر برای تسکین مشکلات و ناراحتی های گوارشی استفاده می شود .
دانه هل با ارزش ترین طعم دهنده در جهان به شمار می آید زیرا از رایحه غنی و خاصیت درمانی بیشماری برخوردار است ، همچنین دانه هل حاوی مواد معدنی مهمی همچون کلسیم ، گوگرد و فسفر است .
دانه هل موثرترین شیوه درمانی برای رفع بوی بد دهان است . جویدن دانه های این گیاه می تواند بوی بد دهان را رفع کند .
دانه هل در میان مردم جنوب آسیا برای مقابله با بیماری های لثه و پوسیدگی دندان نیز مورد استفاده قرار می گیرد .
تاثیر روغن موجود در این دانه ، در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست ، سوء هاضمه و اسهال خونی تایید شده است .
همچنین دانه هل در درمان مشکلات مجاری ادراری و دفع سنگ کلیه موثر است .
بررسی ها حاکی از آن است که دانه هل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان ها از جمله سرطان سینه ، پروستات و تخمدان هم قابلیت دارد .
منبع : تغذیه و سلامتی