خرمالو را به عنوان میوه ی سلامتی بشناسید !

آیا شما با خرمالو میانه ی خوبی دارید ؟ از این پس خرمالو را به عنوان میوه ای برای سلامتی بشناسید و حتما آن را در سبد میوه ی خود جای دهید .
خرمالو !
اولین چیزی که با شنیدن نام این میوه به ذهن می رسد ، شاید آبدار بودن آن باشد ، البته همین آب ، سرشار از بتاکاروتن است که کمبود آن در بدن تاثیراتی را بر قوه ی بینایی ، فعالیت مغز و … می گذارد .
گوشت خرمالو نیز حاوی مقدار قابل توجهی فیبر ، مواد آنتی اکسیدانی و… است .
خرمالو میوه ی درختی است که بیشتر در مناطق گرمسیر پرورش داده می شود ، اما تعداد محدودی از آن ها در مناطق معتدل نیز قابل رشد و گسترش می باشند .
برخی از افراد با گس بودن این میوه مشکل دارند و در ذهن عده ای ، خرمالو به عنوان میوه ای تعریف شده که گس است و در اصطلاح عامیانه ، زبان و دهان را خشک و جمع میکند ، درحالیکه اصلا اینگونه نیست و تنها هنگامی که این میوه ، کال باشد این خاصیت را دارد ، پس اگر میخواهید تجربه ی متفاوتی از خرمالو را داشته باشید ، پیشنهاد میشود که همیشه از خرمالو های رسیده استفاده کنید و اگر احیانا خرمالوی خریداری شده ی شما کال و سفت است ، بهتر است ابتدا این میوه را در هوای معمولی اتاق یا نور ملایم خوشید قرار دهید و بعد از رسیده شدن ، آن را میل کنید .
خرمالو یک اشتها آور محسوب می شود و منبع انرژی برای بزرگسالان و سرشار از کلسیم برای رشد کودکان است ( البته در خصوص کوکان ، حتما به این نکته توجه داشته باشید که خرمالو رسیده را در اختیار کودکان خود قرار دهید ) .
حال با هم ، 3ویژگی بارز میوه ی خرمالو را نام خواهیم برد :
1- خرمالو به دلیل وجود آهن در آن ، میوه ای خونساز محسوب میشود .
2- به دلیل دارا بودن پتاسیم ، اشتهاآور و البته تمیز کننده ی کبد و کلیه نیز می باشد .
3- هضم آسان و قدرت خرمالو در پایین آوردن چربی خون ، از جمله ویژگی های دیگر این میوه است .
شاید در ذهن برخی سئوالی ایجاد شود که آیا خرمالو مضر هم هست یا خیر ؟
پاسخ این سئوال ، در حالت کلی منفی میباشد ، اما مصرف زیاد این میوه ، به دلیل وجود مقدار اندکی تانن در آن ، گاهی ایجاد یبوست می کند ، همچنین گرچه مواد قندی خرمالو تنها 20 درصد است و منعی برای بیماران دیابتی در خصوص آن دیده نشده ، اما رعایت جانب احتیاط ، پیشنهاد یک جم میباشد .
سلامتی از آن شماست .