جدیدترین مطالب امروز

تولد TCP-IP در شرکتی متشکل از 400 کامپیوتر

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : دانستنیها

تولد TCP-IP در شرکتی متشکل از 400 کامپیوتر

چیزی که امروزه به عنوان اینترنت می شناسیم TCP-IP می باشد که در شرکتی متشکل از 400 کامپیوتر چشم به جهان گشود ، بدون داشتن هدف قبلی برای گسترش جهانی .

آیا تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که در پس استفاده ی آسان از اینترنت چه رازی نهفته است ؟ اگر موشکافانه به دنیای اینترنت سرک بکشید خواهید دید که موجودات کوچکی به نام بیت در آن جا زندگی می کنند و شهر خود را با داده های ارسالی کامپیوتر های متصل به اینترنت زینت می دهند .

اما چه قوانینی برای کنترل این شهر پر رفت و آمد تعبیه شده است و چگونه باعث سازماندهی عملکرد مردم جهان با اینترنت می شود ؟

اینترنت هیچگاه به قصد شروع و فعالیت راه اندازی نشد ، درست مانند فعالیت یک کارآفرین که شاید در ابتدا به منظور رفع نیاز های شخصی خود بوده و بعد ها شرایطی برای گسترش پیدا می کند . ابتدا بدانیم اینترنت چیست و سپس به سراغ سالروز تولد آن برویم .

چیزی که ما امروزه آن را اینترنت می نامیم ، مجموعه قوانینی است به نام TCP-IP . TCP-IP از هزاران مکانیزم کوچک تشکیل شده است ، اگر بخواهیم مجموعه قوانین TCP-IP را در دو گروه عمده جای دهیم می توان گفت TCP-IP شامل پروتکل های کنترل انتقال و پروتکل های اینترنت می باشد که هر یک وظیفه ای مشخص را بر عهده دارند . این مکانیزم یا پروتکل ها ، زمینه ای را فراهم می کنند که اولا شبکه ای برای ارتباط جمعی سیستم ها در نقاط مختلف جهان بوجود بیاید در ثانی هر سیستم هنگام متصل شدن به این شبکه آدرسی منحصر بفرد داشته باشد ، تا قابل شناسایی بوده و بتواند از خدمات ارسال و دریافت فایل بهره مند شوند .

TCP-IP متعلق به یک شرکت واحد و شخص خاصی نیست ، بلکه رفته رفته توسط مجموعه ای از شرکت ها ایجاد شد و اکنون نیز به منظور بالا بردن توانایی های آن در صورت لزوم قوانینی به آن اضافه می شود .

بنابراین چیزی که ما آن را به عنوان اینترنت می شناسیم TCP-IP است ، مجموعه قوانینی که اشخاص بدون اطلاع از وجودش از آن بهره می برند .

TCP-IP با برنامه ریزی قبلی بوجود نیامد ، بلکه ابتدا قوانین آن به صورت پراکنده و ناخواسته مورد استفاده ی عموم قرار گرفت و با موفقیت در این مرحله و رفع نیاز های همگانی ، به عنوان پروتکل اینترنت شناخته شد . چیزی که به منظور استفاده ی جهانی پایه ریزی شده بود مدل مرجع OSI بود که به دلایلی هیچگاه به مرحله ی استفاده ی جهانی نرسید و در واقع مرجعی از قوانین اینترنت به صورت کتبی شد و ملاکی برای سنجش قابل بودن پروتکل های ارائه شده ، که البته TCP-IP از این سنجش سر بلند بیرون آمد .

به عنوان مثال مانند قانون کلی دزدی ، که حکمی مانند قطع عضو دارد ، اما با توجه به صلاح دید ، مورد استفاده قرار نمی گیرد و تبصره هایی بر گرفته از آن مانند حبس به عرصه ی اجرا در می آید .

تولد TCP-IP در شرکتی متشکل از 400 کامپیوتر اتفاق افتاد و اکنون به عنوان اینترنت شناخته شده است .

مرتبط ها

قالب خبری