تهیه آجیل بو داده در منزل با استفاده از وسایلی چون مایکروویو
اگر به هر دلیلی قصد دارید آجیل و خشکبار مصرفی خود را در خانه بو داده و استفاده کنید ، تا پایان این مطلب با ما همراه باشید ؛ تهیه آجیل بو داده با لوازم آشپزخانه !
برای بو دادن آجیل روش های گوناگونی وجود دارد و قطعا هر شخصی راحت ترین راه را برای اینکار انتخاب می کند ؛ شما می توانید در قابلمه ، فر و… آجیل بو داده تهیه کنید اما برای اینکار وقت و انرژی مضاعفی احتیاج دارید ، با استفاده از مایکروویو برای تهیه آجیل بو داده بسیاری از انرژی شما صرفه جویی شده و زمان بیشتری در طول روز خواهید داشت .
تهیه آجیل بو داده در فر :
در این بخش برای آن دسته از عزیزانی که مایکروویو نداشته و یا تمایل دارند با فر این کار انجام دهند ، تهیه آجیل بو داده در فر را آورده ایم . از فر در خصوص تخمه کدو ، آفتابگردان یا… با این ترتیب می توان استفاده کرد در غیر این صورت باید مدت زمان آن را کمتر کرده و دفعات هم زدن را نزدیک بهم کرد ؛ برای شروع مغز مورد نظر را آماده کنید ( اگر از تخم کدو استفاده می کنید آن ها را شسته و روی پارچه پهن کنید تا کاملا خشک شود ) ، سینی فر را چرب کرده و آجیل مورد نظر را کف آن بریزید و نمک بپاشید همچنین با استفاده از آبپاش تمیز یا… روغن را روی آجیل ها نیز اسپری کنید ؛ سپس سینی برای مدت 20 تا 30 دقیقه در فر بگذارید و هر 5 یا 10 دقیقه آن را هم بزنید ؛ آجیل بو داده شما آماده است ، نوش جان .
احتمالا با خود بگویید آجیل بو داده باید بدون روغن باشد . هر چند که بودادن به معنای خشک کردن آب اضافی مغز و دانه هایی چون ( گندم و… ) می باشد می توان برای خوش طعم کردن آن از روغن و نمک استفاده کرد ، هرچند که بو دادن صحیح برای از بین بردن آب اضافی است و نیازی به طعم دهنده ها ندارد .
آجیل بو داده را در مایکروویو درست کنید :
مایکروویو و ماهیتابه راحت ترین راه و اصولی ترین روش برای تهیه آجیل بو داده می باشند ؛ در این دو روش باید از حداکثر حرارت موجود استفاده کرد ( دستگاه های 900 تا 1000 واتی ) . ابتدا مغز ها را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزیر ، ادویه و سبزی مورد علاقه خود ( آویشن ، آبلیمو و… ) را به آن بیافزایید و ظرف را بدون درپوش در مایکروویو قرار دهید ؛ 5 تا حداکثر 7 دقیقه زمان کافی است تا آجیل بو داده شما آماده گردد ، در این بین می توان یک مرتبه آجیل ها را هم زد تا هیچیک از آن ها نمناک باقی نماند .
نکات حائز اهمیت در تهیه آجیل بو داده :
همواره مغزها و دانه هایی را که زودتر خشک می شوند ( مانند نخود ) از مابقی آجیل ها جدا کرده و با حرارت کمتری تفت دهید ، اینکار از سوختن آن ها جلوگیری می کند .
با توجه به حجم و خشکی آجیل ، حرارت و دقیقه مورد نظر را کم و زیاد کنید ؛ هم زدن آجیل را در حین بو داده فراموش نکنید .