تأثیر نعناع بر زیبایی پوست و آب شدن چربی ها
نعناع علاوه بر خواص درمانی ، کاربردهای فراوانی در زیبایی دارد ، از جمله آن ها می توان به تهیه ی کرم های بهداشتی با خواص نعناع اشاره کرد .
نعناع گیاهی پرفایده است و علاوه بر خواص منحصر بفرد خود ، تمام مزایای پونه را شامل می شود . نعنای تازه یکی از چند نوع سبزی خوردنی می تواند باشد که بر سر سفره می گذارید ؛ نعنای خشک شده تزئینی برای روی ماست و… همچنین دیگر فرآورده های نعناع مانند چای نعناع ، دمنوش نعناع ، اسانس نعناع ، عرق نعناع و… کاربرد خاص خود را دارند ؛ با تمامی این تفاسیر اگر از این گیاه پرخاصیت زیاد استفاده کنید ( در خصوص چای و عرق نعناع ) برخی ارگان های بدن از جمله سیستم گوارشی دچار حساسیت خواهند شد و یا ویژگی نعناع به شکلی است که سبب افزایش فشارخون خواهد شد . این ممنوعیت در تمام موارد صدق نمی کند ، به عنوان مثال مصرف نعنای تازه برای ناراحتی معده و به طور کلی دمنوش نعناع برای تسکین دردهای گوارشی بسیار مفید است .
برای استفاده از نعناع به منظورهای مختلفی که به آن اشاره شد ، می توان از دونوع نعناع پرورشی ( کاشت می شود ) و نعنای کوهی ( به صورت خودرو می روید ) استفاده کرد . به عنوان مثال از نعناع کوهی در تهیه کرم های آرایشی نیز استفاده می شود حال آنکه برای مصرف سبزی خوردن نوع پرورشی پیشنهاد می شود .
امروزه با تنوع در عرضه محصولات ، چی نعناع را می توانید به صورت کیسه ای و آماده در هر دور مصرف تهیه کنید ، همچنین می توانید مانند دمنوش به که راهکار تهیه خانگی آن را آموزش دادیم ، نعناع را جهت مصارف خانگی تهیه و خشک کنید .
تهیه دمنوش نعناع :
تمام بخش های این گیاه ( ساقه ، برگ ، گل ) بجز ریشه ی آن قابل استفاده می باشند ؛ برای دمنوش نعناع به برگ های آن احتیاج داریم . برگ ها را جدا کرده و پس از شستشو ، روی یک پارچه ی تمیز پهن کنید و به آن گرما دهید تا کاملا خشک شوند . حرارت باید ملایم باشد و مدام به برگ ها سرکشی کنید تا رنگ آن تیره نشود . برگ های سبز و خشک شده را می توانید آسیاب کرده یا به همان شکل نگهداری کنید .
برای هر لیوان آب ، 2 قاشق غذاخوری پودر نعناع احتیاج است ؛ محتوا را دم کرده ( به مدت 15 دقیقه ) و نوش جان کنید .
علاوه بر خواص درمانی که نعناع دارد ( در مقالات پیشین به آن اشاره شده است ) ؛ دمنوش نعناع مانع افزایش و رویش قوی موهای زائد خواهد شد ؛ سوخت و ساز بدن را بالا برده ( به سبب داشتن ویتامین b1 ) و اشتها را کم می کند ( حتی استنشاق بوی آن ) .