جدیدترین مطالب امروز

بیماریهای لثه و نکاتی برای جلوگیری از بروز این بیماریها

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : زیبایی

بیماریهای لثه و نکاتی برای جلوگیری از بروز این بیماریها

این مطلب مناسب افرادی می باشد که به زیبایی و سلامت دهان و دندان خود اهمیت داده و همیشه درصدد راهی برای جلوگیری از بروز بیماریهای لثه هستند . همراه ما باشید .

امروز و در این مطلب ، قصد داریم شما را با نکاتی آشنا سازیم که رعایت مداوم آنها می تواند به شما در جلوگیری از بروز بیماریهای لثه ، کمک شایانی نماید .

1- نخستین نکات برای جلوگیری از بروز بیماریهای لثه : مسواک زدن دندانها حداقل 2 بار در روز ، استفاده ی روزانه از نخ دندان و مراجعه به دندانپزشک حداقل 2 بار در سال جهت جرم گیری دندانها می باشد .

2- داشتن برنامه ی غذایی مناسب و متعادل : که برای سلامتی اندامهای بدن و به ویژه دندانها لازم است ( چنانچه برنامه غذایی صحیح از سوی شما ، یا اعضای خانواده تان رعایت نشود ممکن است به بیماریهای لثه و همچنین خرابی دندان ها مبتلا شوید )

لازم به توضیح است که یک برنامه ی غذایی مناسب و متعادل به برنامه ای گفته می شود که در آن سعی شود ، از چهار گروه اصلی ( گوشت و جانشینهای آن و دیگر غلات ) استفاده گردد ، همچنین مصرف مواد غذایی دارای ترکیبات کلسیم ، فسفر و نیز ویتامین C نیز فراموش نشود . به عنوان مثال ، پنیر که دارای کلسیم می باشد ، می تواند دندانهای شما را در مقابل میکروبهای پوسیدگی حفظ کند و از بروز بیماریهای لثه نیز تا حد ممکن جلوگیری نماید .

3- استفاده از خمیردندان های حاوی فلوراید : در صورت امکان ، هر 2 تا 3 ماه یک بار ، نوع خمیر دندان خود را عوض نمایید تا میکروبهای دهان شما نسبت به ماده ی میکروب کش موجود در خمیر دندان مقاوم نشوند . خمیر دندانی مناسب است و باید انتخاب گردد که لثه و مخاط دهان ، نسبت به آن حساسیت نشان ندهند .

4- خودداری از مصرف دخانیات : از کشیدن سیگار ، پیپ ، قلیان و انواع دیگر دخانیات ، جدأ پرهیز کنید .
استفاده از دخانیات و به ویژه سیگار ، به سلامتی دندانها آسیب می رساند و میتواند مقدمات بروز بیماریهای لثه را فراهم سازد ؛ هنگامی که دود سیگار به غشای ظریف دهان و لثه برسد ، ذرات بسیار ریز آن موجب بروز تورم و التهاب می گردد و این التهاب هر چه بیشتر طول بکشد ، زیان آن بیشتر می شود ، درنتیجه رفته رفته کنار لثه متورم می شود و حجم این تورم آن قدر زیاد شده که اکسیژن مورد نیاز به آن نمی رسد و باعث از بین رفتن آن می گردد .

الهام گرفته از دکترسلام

مرتبط ها

قالب خبری