
به نظر شما آیا بلوغ زودرس می تواند رابطه ای با وراثت داشته باشد ؟ یا به عبارت بهتر آیا بلوغ زودرس ارثی است ؟ سئوالی که پاسخ آن را در این مقاله خواهید یافت .
بلوغ ، دورانی که تمامی افراد سالم ، بایستی آن را تجربه کنند و از دوره ای از زندگی ، به دوره ای دیگر راه یابند .
همه ی افراد بعد از رسیدن به بلوغ ، دچار تغییرات جسمی و روحی متعددی خواهند شد که اگر این تغییرات ، درست و حساب شده مدیریت نگردد ، میتواند این فرصت معجزه آسا را برای آن فرد ، تبدیل به تهدید کند .
همانطور که میدانید سن بلوغ در دختران ، از 9 سال به بعد و در پسران ، معمولا از 14 سال به بعد است که اگر این سن به هر دلیلی کاهش یابد و کمتر از سن ذکر شده شود و فرد در سنین پایین تری به بلوغ برسد ، اصطلاحا می گویند که آن فرد ، دچار بلوغ زودرس گشته است ، بلوغی که بسیار حساس است و فرد را میتواند دچار چالش های شخصیتی و رفتاری زیادی نماید .
وقتی فرزندتان دچار بلوغ زودرس می گردد ، شما به عنوان والدین ، مهمترین افرادی هستید که بایستی مراقبت های شخصیتی و رفتاری اصولی را از فرزندتان آغاز کنید .
به طور کلی ، با بلوغ زودرس به دلیل اینکه فرد ، هنوز به تکامل ذهنی و فکری مناسبی نرسیده و نمیتواند تصمیمات درستی را اتخاذ کند ، ممکن است دچار رفتار و حرکات متعدد و نامناسب جنسی گردد که در آینده تأثیرات گوناگونی را روی جسم و روح او بگذارد .
اهمیت مراقبت از بلوغ زودرس به قدری است که اگر درست مراقبت شود ، می تواند دست آوردهای بسیار خوبی را برای فرد داشته باشد ، چون همانقدر که بلوغ زودرس می تواند برای فرد مشکل ایجاد کند ، به همان نسبت چون در سن پایین تری ذهن و فکر فرد را به سمت تکامل سوق میدهد ، میتواند خیلی به نفع فرد باشد .
اما در اینجا یک سئوال اساسی مطرح است که دلیل بروز بلوغ زودرس چیست ؟
مهمترین و شاید اصلی ترین دلیل بروز بلوغ زودرس در یک فرد ، وراثت می باشد ، به عنوان مثال اگر در یک خانواده ، برخی از اعضای مرد آن ، زودتر از زمان معمول بالغ شده باشند ، احتمال زیادی وجود دارد که پسر خانواده نیز به بلوغ زودرس دچار شود .
پس ، وراثت در رسیدن به بلوغ زودرس ، بسیار حائز اهمیت است .
اشتراک گذاری این مطلب در :