بروز عفونت مجاری ادراری به دلیل مصرف برخی مواد غذایی

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : می 21, 2016
بروز عفونت مجاری ادراری به دلیل مصرف برخی مواد غذایی

تغذیه ی سالم ، ارتباط مستقیمی با سلامتی هر فرد دارد . در این مقاله ، رابطه ی بین تغذیه و بروز عفونت مجاری ادراری در افراد را مورد بررسی قرار خواهیم داد .

یکی از علل مهمی که باعث بروز عفونت مجاری ادراری می شود ، تغذیه ی ناسالم است !

بررسی هایی که در این زمینه صورت گرفته ، نشان دهنده ی این موضوع است که با تغییر الگوی غذایی ( حذف برخی از مواد غذایی و افزایش مصرف برخی دیگر ) ، می توان از بروز عفونت مجاری ادراری جلوگیری کرد و یا درصورت ابتلا به این عارضه ، به طور کلی ، آن را ریشه کن ساخت .

وقتی افراد به عارضه ی عفونت مجاری ادراری دچار می شوند ، بایستی به یاد داشته باشند که اولین اقدام برای درمان این عارضه ، مصرف آب و مایعات زیاد می باشد ، همچنین نوشیدن انواع چای های گیاهی خالص ، آب میوه های طبیعی و بدون افزودنی و بخصوص روغن زیتون هم می تواند بسیار مؤثر واقع گردد .

اگر بخواهیم مواد خوراکی و مصرفی که می تواند منجر به بروز عفونت مجاری ادراری شود را نام ببریم ، باید دو دسته بندی را درنظر بگیریم . 1- مواد خوراکی که مصرف بیش از حد آنها ، باعث افزایش حساسیت مجاری ادراری و مثانه می شود ، 2- مواد خوراکی که مصرف بیش از حد آنها ، سبب افزایش امکان ابتلا به عفونت های مجاری ادراری می گردد .

نخستین دسته : مواد خوراکی که مصرف بیش از حد آنها ، باعث افزایش حساسیت مجاری ادراری و مثانه می شود عبارتند از :

بادام ، گوشت سفید ، روغن کدو حلوایی ، حبوبات ، سبزیجات سبزرنگ ، ماست ، تخم مرغ ، نارگیل ، روغن زیتون و دانه ‌ها

دومین دسته : مواد خوراکی که مصرف بیش از حد آنها ، سبب افزایش امکان ابتلا به عفونت های مجاری ادراری می شود عبارتند از :

توت فرنگی ، قهوه ، شکلات ، سرکه ، گوجه فرنگی و آب‌ های گازدار شیرین

با توضیحات مختصری که در این مقاله عنوان شد ، متوجه شدید که می توان با رعایت برخی نکات ساده ، از بروز و ابتلا به عارضه ی عفونت مجاری ادراری جلوگیری کرد و بهداشت و سلامت را به مجاری ادراری بازگرداند .

اشتراک گذاری این مطلب در :