جدیدترین مطالب امروز

اهمیت آگاهی خانواده ها از ارتباط فرزندان با جنس مخالف

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : ازدواج و خانواده

اهمیت آگاهی خانواده ها از ارتباط فرزندان با جنس مخالف

امروزه اکثر خانواده ها در جریان ارتباط فرزندان خود با جنس مخالف ، تحت عنوان دوست اجتماعی قرار می گیرند ، این نظارت از آسیب های جدی به فرزندان جلوگیری خواهد کرد .

در آموزش های پیشین به این موضوع اشاره کردیم که ارتباط با جنس مخالف بسیار لازم است و حتی می تواند نواقص رفتاری دختر و پسر را بهبود ببخشد ، اما گفته بودیم که این ارتباط به شکل صحیح در خانواده ها شکل می گیرد ( ارتباط دختر عمه و پسر عمه و… ) ؛ در شرایطی که دختر و پسر از همسالان کافی در فامیل برخوردار نیستند و یا خواهان ارتباط با جنس مخالف در خارج از محیط خانواده می باشند ، توصیه یکجم ، درجریان گذاشتن خانواده ها می باشد . قطعا والدین تا حد و مرزهایی که بلامانع باشد فرزند خود را تنها نمی گذارند ، فایده چنین اقدامی جلوگیری از آسیب های احتمالی وارده بر فرزندان است .

روابط و فعالیت هایی که هر فرد در طول زندگی خود دارد ( تحصیل ، کار و… ) شرایطی را ایجاد می کند که شخص با همسالان خود در جنس موافق یا مخالف ارتباط داشته باشد . در هر دو نوع ارتباط ، نظارت خانواده ها بسیار ضروری است ، چرا که دوست بر رفتار ، اهداف ، تصمیمات و… فرد تاثیر مستقیم دارد ، خانواده ها با نظارت بر چنین ارتباط هایی می توانند رفتارهای مغایر با فرهنگ خانواده را تفکیک کرده و در صورت لزوم ( بروز برخی رفتارهای بدور از شان در فرزند ) راهنمایی های مورد نیاز را به فرزند خود ارائه دهند . همچنین در بحث ارتباط با جنس مخالف ، انتخاب صحیح فرد مورد نظر ( در اینجا تنها به منظور ارتباط کاری – تحصیلی ) بسیار اهمیت دارد ، زیرا ساختار وجودی و فکری در جنس مخالف ( زن یا مرد ) بسیار متفاوت است و در صورت کوچکترین اشتباه می تواند تجربیات تلخ و منفی در ذهن فرد برجای بگذارد .

یک ارتباط به چند وجه تقسیم می شود ؟

ارتباط با جنس مخالف را می توان به دو دوره تقسیم بندی کرد : ارتباط اولیه ؛ ارتباط و انتخاب به عنوان شریک زندگی . در بخش اول ارتباط که همان آشنایی در مسیر تحصیل و کار است ؛ تمرکز دختر و پسر ، خواسته یا ناخواسته تا حدودی درگیر می شود ، فرزندان لازم است خانواده ها را حتما در جریان این سطح از رابطه ها قرار دهند ، چرا که نه تنها باعث کم شدن استرس آن ها خواهد شد ، از افت تحصیلی نیز جلوگیری خواهد کرد ؛ بهتر است فرزندان در مواردی که خانواده ها مانع اینگونه ارتباط ها می شوند مقاومتی از خود نشان ندهند ؛ مخالفت در دوران متوسطه از جمله موارد مثبت است ، چرا که سال های حساس پیش از ورود به دانشگاه طلایی و غیر قابل بازگشت هستند . زمانی هم که حتی حرف و پیشنهاد تغییر شکل رابطه ( از حالت عادی به انتخاب شریک زندگی ) به میان می آید ، خانواده ها را در جریان بگذارید ؛ این کار باعث می شود اگر فرد از جهات گوناگون صلاحیت زندگی مشترک را ندارد ، پیش از وابستگی حد و حدودها متوقف شود ؛ در هرصورت تجربه و شناخت خانواده از شما و جنبه های مختلف یک زندگی بیشتر است و شما با اینکار حمایت والدین را خواهید داشت . توجه داشته باشید مشورت بی موقع تاثیر چندانی ندارد زیرا منطق جای خود را به احساسی که بدون نظارت پیشروی کرده است می دهد و پذیرش حرف سخت تر است .

آیا خانواده ها همیشه مخالف ازدواج با دوست اجتماعی هستند ؟

خیر ! دلیل تاکید به درمیان گذاشتن ارتباط با خانواده ها دلایل مختلفی دارد و به تصدیق یا رد صلاحیت آن ها محدود نمی شود . به عنوان مثال دختر یا پسر ( به خصوص دختر ) به حمایت خانواده خود ( حتی در ازدواج دوم یا… ) نیاز دارند . در حالت کلی ، خانواده ها برای تشکیل یک زندگی و حتی تفکیک نوع دوستی از ارتباط عادی تا انتخاب نامزدگونه شخص مقابل ، دارای تجربیات بیشتری در جوانب مختلف می باشند و قطعا به نکات حواشی ( مهمی ) دقت دارند که معمولا از دید فرزندان دور می ماند .

مرتبط ها

قالب خبری