از پرز زبان گرفته تا بزرگ ترین عضو بدن همگی در سلامتی نقش دارند

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : مارس 10, 2016
از پرز زبان گرفته تا بزرگ ترین عضو بدن همگی در سلامتی نقش دارند

پرز زبان شاید از کم اهمیت ترین مواردی باشد که به آن توجه می کنید ؛ جالب است بدانید از جمله موارد تایین کننده پرز زبان ، چاقی و لاغری افراد است ؛ با ما همراه باشید .

پرز زبان مهمترین عامل در تایین ذائقه انسان است ، هر ماده خوراکی که وارد می شود ، با برخورد به پرز زبان ، طعمی را ارائه داده و انسان آن را احساس می کند . این از ابتدایی ترین موارد در خصوص بدن انسان است که در سال های کودکی آموخته ایم ، همچنین می دانیم پرز زبان با توجه به مکان قرارگیری ( نوک زبان ، پهلو ها و… ) مسئولیت تشخیص طعم خاصی را بر عهده دارد .

با تمام این ها آیا پرز زبان می تواند چاقی را کنترل کند ؟

احتمالا تا به حال شنیده اید که فردی از خوردن ماده ای خاص لذت نبرد ( مانند مواد خوراکی ترش ، شیرین و… ) ؛ اکنون تصور کنید فردی از خوردن مواد غذایی دارای چربی و شیرینی احساس ناخوشایندی را تجربه کند ! به بیان دیگر فرد زمانی که ماده ای تلخ و یا ترش وارد دهانش می شود ، عکس العمل مناسبی نخواهد داشت و یا حداقل خواهان تجربه مکرر آن نیست ؛ تحقیقات اخیر در باب این مسئله است که با حساس کردن پرز زبان به چربی و شیرینی ، آمار استفاده از این مواد در افراد پایین بیاید .

با عملی شدن این تئوری و کمک گرفتن از پرز زبان برای کنترل اشتها و چاقی در افراد ، گامی مثبت جهت پرهیز از مصرف داروهای شیمیایی برداشته ایم ؛ قطعا استفاده طبیعی از بدن در بهبود این امر کمترین ضرر را در پی خواهد داشت .

تغییر ذائقه چیزی است که در تمام این مدت اتفاق می افتد :

خوراکی های عرضه شده در هر جامعه ، از بدو تولد تا سنین بالاتر ، نقش تایین کننده ای در این مسئله دارند . پرز زبان با دریافت مکرر یک ماده به آن عادت کرده و طعم هایی را که در آن بازه قرار می گیرند خوشایند تصور می کند . این دقیقا مصداق افرادی است که از خوردن غذاهای چرب خوشنود بوده و مکررا در حجم بالا از این خوراک ها استفاده می کنند . نتیجه چنین امری ( لذت بردن از مصرف غذاهای دارای چربی زیاد ) چاقی و اضافه وزن خواهد بود .

برای حساس کردن پرز زبان نیاز به عمل جراحی داریم ؟

خیر ! همه چیز به شکل عادت عمل می کند . زمانی که شما برای مدت طولانی نمک اضافه به غذای خود نمی زنید ، کم کم زبان شما به طعم شوری حساس می شود و اگر بر حسب اتفاق آشپزی غذایی با یک قاشق نمک اضافه تر طبخ کند ، خوراک از نظر شما شور است ؛ شما با این کار پرز زبان خود را به طعم شوری حساس کرده اید . برای حساس کردن پرز زبان به چربی ، همین تمرین را با غذاهای چرب شروع کنید . رفته رفته پرز زبان شما به چربی حساس شده و انواع چربی را در حجم کم یا زیاد در غذاها و خوراکی های روزانه تشخیص خواهید داد .

اشتراک گذاری این مطلب در :