جدیدترین مطالب امروز

از حنا به عنوان جایگزین رنگ های شیمیایی استفاده کنید

تهیه کننده : بخش گوناگون

تهیه شده برای بخش : عطاری

از حنا به عنوان جایگزین رنگ های شیمیایی استفاده کنید

حنا از جمله گیاهان پر خاصیتی است که عادات و رسوم مربوط به مصرف آن کم کم به فراموشی سپرده شده ؛ هیچ ماده و داروی شیمیایی جایگزین خواص بی شمار حنا نخواهد شد

حنا از جمله گیاهان دارویی قدیمی است که در طب سنتی نیز جایگاه ویژه ای به خود اختصاص داده است ، این گیاه در ابتدا به صورت درختچه با اجزای مختلفی اعم از برگ و گل و … می باشد که البته تنها برگ آن به صورن پودر ( برای این کار برگ حنا را خشک کرده و سپس آسیاب می کنند ) ملاک ما است . حنا در سال دو بار کشت می شود و نسبت به زمانی که برای پرورش آن اقدام شود ( تیر ماه یا اواخر آبان ) در دو گونه محصول به عمل می آورد .

احتمالا بیشتر با تاثیرات مثبت آن بر روی مو آشنایی داشته باشید ، برخی هم که احتمالا به دلیل رنگ حنا از خواصش چشم پوشی می کنند .

حنا ( پودر حنا ) بسیار سریع با آب مخلوط شده و به شکل خمیر در می آید ، اولین و قدیمی ترین مصرف آن در خصوص سر است ، با استفاده موضعی حنا بر روی پوست سر ، اولین اتفاقی که می افتد مبارزه با نوعی قارچ پوستی است ، همچنین این اقدام تقویت موهای سر و جلوگیری از ریزش آن ها را نیز در پی دارد ؛ اگر از پس دادن رنگ حنا شاکی هستید بهتر است بدانید حنا از جمله رنگ های طبیعی و بی خطر به حساب می آید در صورتی که در پی اقداماتی که بر روی سر در آرایشگاه ها انجام می شود تا رنگ های شیمیایی بهتر روی مو خودنمایی کنند ، از ده نفر سالانه یک فرد فوت می شود ! رنگ حنا نیز ماندگار تر ات و در اکثر مواقع درمان قطعی شوره سر هم بده است ؛ از همین خاصیت رنگدهی حنا نیز می توان برای ایجاد نقش های زیبا بر روی دست و پا و… استفاده کرد و از خواص آن در رابطه با پوست ( درمان جوش ، زخم ها و… ) بهرمند شد .

طبع حنا خنک است ، به همین دلیل با گذاشتن حنا بر کف پا گرمای بدن خارج می شود و شاهد خواهید بود که حنا خشک و ترک خورده می شود ، گذاشتن حنا بر اندام درد مفاصل را بهبود می بخشد ؛ همچنین اگر مقدار مساوی پودر برگ حنا را با پودر برگ گردو مخلوط کرده و خمیر شده ی آن را به شقیقه ها بمالید درمان مناسبی برای برخی از سردرد ها به حساب می آید .

علاوه بر استعمال خارجی ، خوردن حنا به صورت جوشانده برای دستگاه گوارشی مفید است و حتی از جوشانده ی آن به عنوان دهانشویه هم استفاده می شود ، اما بسیار باید با احتیاط مصرف شود ، چرا که حنا خاصیتی مشابه با مخدرها نیز دارد و اگر به مقدار زیاد مورد استفاده قرار بگیرد ( حتی استعمال خارجی آن ) باعث مسمومیت و… می شود و حتی مرگ را در پی دارد .

حنا می تواند موها را تقویت کند و قوای از دست رفته ی آن ها را بازگرداند ، عرق دست و پا را کنترل کرده و بوی نامطبوع آن را از بین می برد ، حتی یک ضدآفتاب هم به شمار می رود ! زیرا در برابر اشعه ی خورشید از پوست محافظت می کند ؛ حنا همچنین تقویت کننده ی قوای جنسی است .

مرتبط ها

قالب خبری