آیا از عوارضی که جوهر قند بر سلامتی شما دارد باخبر هستید ؟

:: نویسنده : بخش گوناگون
:: تاریخ انتشار : دسامبر 7, 2016
آیا از عوارضی که جوهر قند بر سلامتی شما دارد باخبر هستید ؟

متأسفانه در برخی از همین نان هایی که افراد هر روز به مصرف می رسانند ، جوهر قند وجود دارد ؛ ماده ای که می تواند برای سلامتی افراد ، بسیار مضر و خطرناک باشد !

همانطور که اشاره شد ، نان هایی که حاوی جوهر قند هستند برای سلامتی بدن ما بسیار مضر و خطرناک اند .

سئوالی که مطرح می شود ، این است که چگونه می توانیم وجود جوهر قند را در نان تشخیص دهیم ؟ همراه ما باشید تا در ادامه به این سئوال ، پاسخ دهیم .

جوهر قند یک ترکیب گوگردی است که به مراتب از جوش شیرین قوی ‌تر و می ‌تواند مضرتر باشد !

محمد حسین عزیزی متخصص صنایع غذایی و رئیس انجمن صنایع غذایی با اشاره به مضر بودن جوهر قند بر سلامتی بدن گفت : جوهر قند ماده شیمیایی است که به دلیل استفاده از آن در قند سازی به نام جوهر قند معروف است و برای بیرنگ شدن شربت قند مورد استفاده قرار گرفته است .

وی ادامه داد : این ماده شیمیایی بافت گلوتن ( پروتئین آرد گندم ) را شل نموده و باعث می ‌شود که پهن کردن خمیر نان آسان شده و نان بدون لبه و سفید تر شود .

دکتر عزیزی ادامه داد : استفاده از این ماده شیمیایی که به مراتب نسبت به موادی همچون جوش شیرین قوی ‌تر و مضرتر است ، به تازگی در نانوایی ‌ها مرسوم شده است ، به خصوص در پخت نان ‌هایی مانند نان لواش بیشتر استفاده می ‌شود .

این متخصص غذایی در تشریح مشخصه ی تشخیص جوهر قند گفت : از آنجایی که جوهر قند یک ترکیب گوگردی است ، چنانچه بیش از حد در نان استفاده شود ، نان بوی گوگرد خواهد گرفت و از این طریق می ‌توان آنرا در نان تشخیص داد که البته سازمان غذا و دارو نیز نان‌ های نانوایی‌ ها را نمونه گیری و بررسی کرده و در صورت مشخص شدن وجود جوهر قند در نان ، نانوا جریمه زیادی خواهد شد .

منبع : Yjc

اشتراک گذاری این مطلب در :